Annonce
Ikast-Brande

Flere lokale kandidater: Venstre-liste komplet med 16 navne

Kommunalvalget nærmer sig, så de forskellige partier har travlt med at få de sidste navne med på kandidatlisterne. Arkivfoto: Laura Kold
Frank Thygesen, slagtermester fra Nørre Snede, og Jens Peter Bak, skolebestyrelsesmedlem fra Gludsted, er de to seneste navne på V-listen.

Ikast/Brande: Med i alt 16 navne på listen ser det nu til, at Venstre i Ikast-Brande Kommune har en komplet liste til kommunalvalget. Der er kommet et par nye navne til siden sidst, og da sidste frist for opstilling nærmer sig- det e den 28. september - så mener Venstres gruppeformand Henrik Engedahl, at man nu er i mål med kandidatlisten.

De to nyeste navne på V-listen er Frank Thygesen fra Nørre Snede og Jens Peter Bak fra Gludsted. De er begge to ret kendte i deres lokalområder. Jens Peter Bak er med i skolebestyrelsen ved Gludsted Friskole, og Frank Thygesen er slagtermester i SuperBrugsen i Nørre Snede.

- Jeg fik en henvendelse fra Venstre, og jeg sprang til. Det er vigtigt, at Nørre Snede har en repræsentant i byrådet, så vi ikke drukner i mængden. Indtil nu har vi haft Brian Sigtenbjerggaard som repræsentant for Nr. Snede, men han stopper jo i politik, siger Frank Thygesen.

Annonce

Den 46-årige slagter har været ansat i SuperBrugsen i 15 år i alt, heraf de 11 som slagtermester. Det er første gang, at han stiller op til et kommunalvalg.

Ib Lauritsen er borgmesterkandidat

Nummer ét på listen er borgmester Ib Lauritsen, der ikke så overraskende er partiets borgmesterkandidat. Venstre opstiller sideordnet, så det er de personlige stemmer, der tæller. Rækkefølgen betyder derfor ikke så meget her.

I alfabetisk orden er der ud over Ib Lauritsen følgende på listen:

Jens Peter Bak, Katri Berg, Gert Bækgaard, Henrik Christiansen, Stig Døssing, Henrik Engedahl, Palle Høj, Thyge Lønne Jensen, Laila Leerholm, Lars Lyhne, Helle Mathiasen, Anne-Marie Kragsig Pedersen, Frank Thygesen, Andreas Würtz og Thomas Østergaard.

Til regionsrådet opstiller Venstre Henrik Engedahl. Han stiller som nævnt også op til byrådet igen og kan dermed få to politiske jobs afhængigt af valgets udfald.

Venstre har i dag ni pladser i byrådet, og to af dem har bebudet, at de ikke genopstiller. Ud over Brian Sigtenbjerggaard fra Nr. Snede siger også Carl Jensen fra Blåhøj farvel til byrådet.

Annonce
Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Problemer med aflevering af freetrailerne på Smedetorv fortsætter: Nu tager Ikea konsekvensen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Sport

Vanvittig buzzer beater sikrede Horsens IC-sejr i allersidste sekund: Derfor er der pres på, hvis holdet skal nå at spille sig tilbage i medaljestriden

Horsens

Priserne stiger fortsat - men i langsommere tempo: Man kan stadig tjene pænt på at sælge huset i 2022

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Horsens For abonnenter

Cykelholdet Sund Vilje blev skelsættende for Flemmings liv: Nu cykler han til Paris med sit eget lille hold

Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Horsens

Jeg er blevet gravid, mens jeg er i et barselsvikariat - kan min chef fyre mig, når jeg fortæller det?

Erhverv For abonnenter

Henrik taber 100 kroner for hver gris, han sender ud af stalden

Odder

Ny borgmester vil lave politik sammen med borgerne: Hvis vi ikke involverer borgerne, bliver lokalpolitik rendyrket magt

Annonce