Annonce
Ikast-Brande

Flere ladestationer til elbiler i Midtjylland

Clever har i dag opsat omkring 200 offentlige ladepunkter i Region Midtjylland. Clevers ambition om at etablere over 1000 nye ladepunkter i regionen inden udgangen af 2025 svarer altså til mere end en femdobling. Foto: Clever
Annonce

Midtjylland: Ladeoperatøren Clever vil inden udgangen af 2025 vil etablere flere end 10.000 nye, offentlige ladepunkter i hele landet. Flere end 1000 af de nye ladepunkter kommer til at stå i Midtjylland.

- Vi ved, at midt- og vestjyderne kører længere distancer end den gennemsnitlige dansker. Derfor har elbilister her også brug for både at kunne lade bilen hjemme og på farten. Vores vision er at sikre gode lademuligheder til elbilister i hele landet, og da vi ved, at mange midt- og vestjyder bekymrer sig om muligheden for at få ladet elbilen op, kommer vi med den her melding nu, så ingen er i tvivl om, at markedet nok skal etablere den nødvendige infrastruktur – også uden for de største byer, siger Clevers direktør, Casper Kirketerp-Møller i en pressemeddelelse.

Clever har i dag etableret omkring 200 offentlige ladepunkter i Region Midtjylland. De flere end 1000 ekstra ladepunkter, som Clever vil etablere i regionen inden udgangen af 2025, svarer til mere end en femdobling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Her er tallene, du ikke må se: 48 smittede med minkvariant i Region Midtjylland

Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce