Annonce
AC Horsens

Flere brikker at spille med i AC Horsens

Peter Nymann kan træne igen, efter han havde problemer med bentøjet op til kampen mod VB i torsdags. Foto: Henning Bagger, Scanpix
Mathias Nielsen, Søren Reese og Peter Nymann er tilbage på træningsbanen efter skader.

Horsens: AC Horsens stillede op i en svækket udgave til opgøret mod VB i fredags, men til returkampen på torsdag i Horsens har AC-manager Bo Henriksen fået flere brikker at flytte rundt på taktiktavlen, når han skal vælge sine 11 udvalgte.

Mathias Nielsen fik et skrub på sin ankel i forbindelse med den afsluttende træning forud for kampen i Vejle i fredags, men han er tilbage på træningsbanen og i fuld vigør.

Han må være en spiller, der bejler til en plads i startopstillingen på torsdag. Bjarke Jacobsen agerede vikar som stopper i torsdags, men det var en nødløsning at sætte midtbanespilleren ned i forsvaret som makker til Mads Juel Andersen.

Peter Nymann hører også til blandt stamspillerne og et sikkert kort i startopstillinge, når han er ellers er kampklar. Han deltog i den taktiske træning, men valgte at spare bentøjet, da Bo Henriksen gav spillet frit, og der blev spillet 11 mod 11 som afslutning på træningen.

Søren Reese, der har været ude hele foråret på grund af en knæskade, var for første gang med i hele den almindelige træning. Det samme gjorde Gregers Arndal-Lauritzen.

Rune Frantsen er dermed den eneste, der er tilbage på listen over skadede spillere, og han er ikke langt fra at blive streget ud på den liste. Han var tilbage i fodboldstøvlerne og trænede sammen med Stefan Schmidt. Højrebacken fik en forstrækning kort før kampstart i opgøret mod AGF for halvanden uge siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens For abonnenter

Tungt nederlag til AC Horsens: Mission overlevelse afhænger af tre ting

Annonce