Annonce
Hedensted

Flag, sang og gaver: Barrit tog afsked med sin skoleleder gennem 16 år

Barrit Skole tog fredag afsked med skoleleder Palle Jakobsen, der går på pension efter 16 år i jobbet. Foto: Ayoe Østergaard

Fredag sagde Barrit farvel til sin skoleleder, Palle Jakobsen, i Barrit Sognegård. Her fik han blandt andet et blomsterløg af eleverne, og løget er allerede sat i jorden i hans have.

Barrit: 2017's sidste dag var også sidste arbejdsdag for Barrits skoleleder, Palle Jakobsen. Han har nemlig valgt at gå på pension, da der er andre ting i livet, han gerne vil prøve.

Fredag tog skolen afsked med Palle Jakobsen, der har ledet Barrit Skole i 16 år. Han blev kørt til Barrit Sognegård af en traktor, hvor børnene fra skolen og børnehaven dannede en flagallé for ham.

Dagen bød også på sange, taler og gaver til den afgående skoleleder. Han fik blandt andet en flettekurv, og børnene gav ham et blomsterløg, som han allerede har plantet i sin have.

Derudover havde 6. klasse selv komponeret en sang til Palle Jakobsen på melodien til "Jul i Angora" af Drengene Fra Angora.

Palle Jakobsen fylder snart 60 år, og han vil bruge sin nye tilværelse som pensionist på fritidsliv, rejser og fiskeri. I øjeblikket planlægger han en tur til Sicilien med sin kone.

Afgående skoleleder Palle Jakbosen blev hentet i traktor og kørt til Barrit Sognegård, hvor alle børnene fra skolen og børnehaven dannede en flagallé. Foto: Ayoe Østergaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Horsens

Stigende smittetryk bekymrer: Nu bliver Bytorv Horsens coronatest-sted

Annonce