Annonce
Navne

Fjerde generation går ind i Belle Art

Trine Munkholm er indtrådt i ejerkredsen hos Belle Art Gallery. Pressefoto

Belle: Belle Art Gallery udvider nu ejerkredsen med fjerde generation.

Trine Munkholm blev for to år siden ansat i det familieejede galleri og er netop blevet færdig med sin uddannelse som salgsassistent med speciale i online markedsføring og salgspsykologi. Hun fortsætter i galleriet, hvor hun også er trådt ind i ejerkredsen.

Trine er fjerde generation i Belle, som er et af Danmarks ældste gallerier. I 1953 åbnede Ketty og Svend Aage Jensen Horsens Kunstgalleri i Horsens, og i 1968 startede Hanne og Henning Munkholm Belle Kunst i Stouby. I 1991 overtog Helle og Martin Munkholm driften af Horsens Kunstgalleri efter deres bedsteforældre, og i 2012 samledes alle aktiviteter i Belle med Belle Art Gallery og Belle Art & Rugs, hvor Helle og Martin Munkholm står for den daglige drift i tæt samarbejde med Hanne og Henning Munkholm.

Nu er Trine Munkholm, der er datter af Helle Munkholm, klar til at fortsætte arbejdet med galleriet. Der er reception i den anledning 6. december kl. 15-18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Annonce