Annonce
Motorsport

Fjerde afdeling af rally-DM køres i weekenden

Jesper Bisted skal bygge videre på en god start på DM-serien. Foto: Knud Nielsen
Der er topplaceringer på spil for de lokale kørere, når fjerde afdeling af danmarksmesterskabet i rally køres i weekenden. De foregår på Sjælland i og omkring Sorø.

Rally: Danmarksmesterskabet i rally genoptages på lørdag, hvor kørerne skal til midt- og vestsjælland.

Inden løbet er Juelsminde-køreren Ib Kragh på andenpladsen samlet, og han og codriver Ditte Kammersgård skal forsøge at holde snor i Kristian Poulsen og Ole R. Frederiksen, som er 27 point foran i det samlede DM-regnskab.

- Kristian kommer lige fra to løb i Tyskland, så han er godt varm, men vi vil sørge for at give gas fra første meter. Vi vil i hvert fald køre vores chance, og vi føler også, at vi er godt forberedte. Hen over sommeren har jeg sammen med mit dygtige serviceteam arbejdet på en ændret opsætning af vores Skoda, og jeg håber, at det er noget, som giver pote, siger Ib Kragh i en pressemeddelelse.

For Horsens-køreren Jesper Bisted venter en anderledes opgave. Han er i gang med sin bedste sæson, efter at han for et par år siden købte en Ford Fiesta Super 2000 og avancerede til den største klasse i dansk rally. Bilen har været skilt ad og er blevet gennemgået, og der er ingen problemer med den.

- Jeg håber at vi kan holde den speed som vi har fået opbygget gennem forårs sæsonens løb, og jeg glæder mig til at komme ud at køre hastighedsprøver igen, siger Jesper Bisted.

Han er lige nu på en samlet syvendeplads.

Historisk rally

Også Horsens-kørerne Heino og Kurt Mejer er med til start på Sjælland. Heino Mejer og codriver Bo Mølgaard er på førstepladsen i den historiske klasse og nummer 11 samlet, mens hans far Kurt Mejer er nummer tre i den historiske klasse og nummer 31 samlet.

- Vi har haft et enkelt udfald, da mekanikken svigtede i anden afdeling, hvor vi måtte udgå med en defekt motor. Vi har været lidt heldige, at vores konkurrenter i den historiske klasse har lidt samme skæbne som os og har måttet trække sig ud af et af tre løb i år. Det bliver vanskeligt at forsvare sidste års DM-tredjeplads, men det er stadigvæk muligt, og så længe det er det, går vi efter det, siger Heino Mejer.

Løbet i Sorø består af fire forskellige hastighedsprøver og 9 prøver i alt. Der er serviceplads i Sorø centrum. Løbet begynder omkring middags tid, og køres hele eftermiddagen.

Der er 80 startende mandskaber.

Annonce
Horsens For abonnenter

Borgmester vil tage trykket af ansatte: Nu skal politikerne godkende dispensationer i byggesager

Danmark

Torsdagens coronatal: Syv færre indlagt det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Sovende mand vækket af røg, da huset brændte

Horsens For abonnenter

Snart går det løs på VIA's nye skole til 600 mio. kr: Se billederne af de nye rammer kort inden studiestart

Odder

Kroens kælder kan rumme alt: Under krigen blev her skjult nedskudte krigsflyvere, nu ligger fine vine og venter på at blive smagt

Sport

Malte Kiilerich er blevet en profil i forsvaret

Kultur

Padelcenter laver ny turnering med rejse på højkant - og lokalt krav til deltagerne

Horsens For abonnenter

Daniel svæver hen over byen - og når det ikke blæser nok, har han selv vind med på ryggen

Horsens

Gravsten viklet ind i afspærringstape: Det handler om sikkerhed for gæsterne på kirkegården

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Danmark

Vejdirektoratet hæver hastigheden på motorvejen: Her må du fremover køre 130 km/t

Erhverv

Bageri måtte vente i 11 måneder på et forventeligt nej fra en offentlig myndighed

Sport

John Madsen er død

Horsens For abonnenter

Flere partier er bekymrede over stort antal dispensationer i byggesag fra sydbyen: V opfordrer borgmester til at gribe ind

Debat

Genbrug kan gøres bedre: Hvorfor må vi ikke klunse på genbrugspladsen?

Annonce