Annonce
Horsens

Fix bilen på havnen: Værksted og vaskehal er åbnet under parkeringshus

Fix My Car er navnet på et nyt bilplejecenter, der er åbnet under parkeringshuset ved Pakhusene. Foto: Søren E. Alwan
Casa Group står bag det nyt bilplejecenter Fix My Car på Nordhavnen. Her kan den fire-hjulede følgesvend parkeres og få hele turen, mens kunden kan tage på job eller strøgtur.
Annonce

Horsens: Et nyt bilplejecenter er åbnet på Nordhavnen i Horsens.

Under det ny parkeringshus ved Pakhusene finder man nu Fix My Car, som tilbyder både vask, pleje, service og reparationer af biler.

- Vi ser nogle synergier ved at ligge her sammen med P-huset. Du kan parkere bilen og lade os sørge for vask, dækskifte, service eller reparationer, mens du for eksempel er på arbejde, på strøgtur eller spiser frokost på havnen, siger Jacob Wollenberg, salgschef hos Casa Group og nu også direktør for Fix My Car.

Det er Ejendomsselskabet Casa A/S, der har opført og driver ejendommene Pakhusene og P-huset, og Michael Mortensen, der ejer ejendomsselskabet, står bag Fix My Car.

Jacob Wollenberg er indsat som direktør, og daglig leder af bilplejecentret er Jesper Due Sørensen.

Jesper Due Sørensen har cirka 25 års erfaring som mekaniker, blandt andet fra Carepoint Horsens, der tidligere hed Egebjerg Auto.

Jesper Due Sørensen er ansat som daglig leder af bilplejecentret, som ejes af Michael Mortensen. Foto: Søren E. Alwan

Han ser frem til udfordringerne i det ny job:

- Det er mega spændende at være med til at starte noget nyt op, siger Jesper Due Sørensen, som håber, at der bliver "gang i den".

Annonce

Lysshow og biologisk vandrens

Fix My Car åbnede 2. juni og har siden gearet stille og roligt op, fortæller Jacob Wollenberg.

De første kunder har rullet bilen gennem vaskehallen eller været en tur på værkstedet til kærlig pleje fra inderst til yderst.

Vaskeanlægget har særligt bløde børster, som kan vippe en smule for at sikre en bedre vask, især på bagenden af bilen. Foto: Søren E. Alwan

Den nyetablerede, moderne vaskehal er blandt andet udstyret med biologisk vandrens, så samvittigheden kan blive lige så ren som bilen, fortæller Jacob Wollenberg. Anlægget opsamler, renser og genanvender vandet, hvilket sikrer rent vand til bilvasken med cirka 80 procent mindre forbrug af vand. Desuden anvendes kun svanemærket kemi.

Samtidig er der mulighed for at få én på opleveren, fordi vaskehallens særlige skumsystem bidrager med et led-lysshow af dimensioner, tilføjer Jesper Due Sørensen.

Annonce

Boliger, restaurant og havnebad

Også P-huset, der har plads til 210 biler, er taget i brug.

Byggeriet af Pakhusene med 53 lejligheder samt kontorhuset, der skal huse flere af byens fagforeninger, skrider planmæssigt frem og forventes klar til indflytning omkring årsskiftet. I forbindelse med Pakhusene opføres der også restaurant med terrasse, som forventes at stå klar næste forår, og endelig er arbejdet med etablering af havnebad begyndt. Havnebadet, som får fem bassiner og plads til 750 personer omkring dem, forventes færdig om et års tid.

Borgmester Peter Sørensen (S) glæder sig altid over nye virksomheder i Horsens, og han var blandt de første til at sende bilen en tur i vaskehallen. Foto: Søren E. Alwan
Der er god plads til at parkere biler foran værkstedet, så Jesper Due Sørensen (i midten) kan sørge for at servicere dem i løbet af dagen, mens bilejerne måske er på job. Til venstre er det direktør Jacob Wollenberg. Foto: Søren E. Alwan
Jacob Wollenberg (t.h.), som er salgschef i Casa Group, er indsat som direktør i Fix My Car. Her ønskes han tillykke med åbningen af borgmester Peter Sørensen, som fik morgenvasket bilen ved samme lejlighed. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Tirsdagens coronatal: Laveste antal smittede i måneder - men den britiske mutation spolerer glæden

Annonce