Annonce
Østjylland

Fitnesskæde lukker i Regina-bygningen:  Klarede ikke coronakrisen

I juni 2018 rykkede Fitnesskæden Repeat ind i Regina-bygningen på Sønder Allé i Aarhus. PR-foto
I januar anmodede Repeat om rekonstruktion, og nu har fitnesskæden begæret sit moderselskab konkurs.

AARHUS: Det er blot to et halvt år siden, at fitnesskæden Repeat rykkede ind de bygninger, der tidligere husede banken Sparnord og biografen Regina på Sønder Allé 11 i Aarhus.

Men nu er det slut med at træne biceps eller svede på motionscyklen, da den danske fitnesskæde Repeat har begæret sit moderselskab konkurs. Det skriver Finans.dk.

Kædens stifter, Rasmus Ingerslev, fortæller til mediet, at ambitionen er at videreføre fire af de fem centre, som selskabet har i Danmark.

Annonce

Lukker på grund af coronakrisen

Det ene center, der må lukke i Danmark, bliver centeret i Aarhus, oplyser Rasmus Ingerslev:

- Det betyder desværre, at der for medlemmerne i Aarhus ikke bliver noget Repeat-center at vende tilbage til efter coronakrisen. Ligesom fremtiden i de fire øvrige danske centre afhænger af, om vi lykkes med at finde en løsning, der kan sikre videre drift, siger han til Finans.dk.

Det 1.500 kvadratmeter store center på Sønder Allé adskilte sig ved at have døgnåbent, og havde et bredt udbud af konditionstræning og styrketræning med frie vægte og i maskiner.

Der var også områder til funktionel træning samt områder til blandt andet virtuelt baseret body/mind træning, boksetræning og et "booty areal".

Iværksætteren Rasmus Ingerslev har tidligere bragt både fitness.dk og Fresh Fitness til Aarhus.

Repeat blev stiftet i 2016 og har tre centre i København og et center i henholdsvis Aarhus, Odense og Sverige. Kæden har på intet tidspunkt givet overskud, og derfor har den heller ikke kunnet modtage kompensation under corona-nedlukningen.

Regina

Regina-bygningen har i sin 97-årige historie blandt andet rummet biograf med 939 sæder, et hotel, en restaurant samt siden 1984 en arkade.

I 2015 købte Capital Investment bygningen af murermester Hans Lorenzen for 275 millioner kroner. Bygningen blev blandt andet indrettet med nye lejligheder, og forretningerne blev renoveret.

Annonce
Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce