Annonce
Hedensted

Fitnessinstruktører laver videoer til hjemmetræning: Vi vil hjælpe folk til at holde formen

Hedensted Fitness, der er en del af Hedensted Centret, har lukket, men i stedet er instruktørerne begyndt at lave videoer, så folk kan træne hjemme på stuegulvet.
Annonce

Hedensted: 50 mavebøjninger, 40 squats, 30 armbøjninger, 10 rygbøjninger.

Leder Charlotte Vinther og personlig træner Trine Kornmaaler fra Hedensted Fitness viser på en lille video, hvordan man kan vedligeholde sin fysiske form, selvom døren til det lokale fitnesscenter er lukket på grund af coronavirus.

- Vi har faktisk længe talt om, at vi ville lave træningsvideoer til hjemmetræning. Med lukningen af fitnesscentret fik vi tid til det, forklarer Charlotte Vinther, der er leder af Hedensted Fitness.

Den første video blev lagt ud fredag, og flere følger i ugerne, der kommer. Mange af Hedensted Fitness’ instruktører kommer til at lave videoer med mange forskellige træningsformer, lige fra yoga til rygtræning.

- Vi ved godt, at der findes mange forskellige online træningsprogrammer og videoer, men vi tror, at det betyder noget, at det er instruktører, som folk er vant til at se, der er på videoerne. Vores instruktører er meget forskellige, både i alder og form, så vi tror, folk bedre kan relatere til træningen, siger Charlotte Vinther, der også fortæller, at det for instruktørerne er en lille smule grænseoverskridende at komme på video.

Annonce

Flere i bevægelse

Den første video er blevet rigtig godt modtaget, og Charlotte Vinther understreger, at alle, også folk, der ikke normalt bruger fitnesscentret, kan bruge videoerne. Øvelserne bliver vist i forskellige sværhedsgrader, og det er helt op til folk, om de vil gennemføre hele eller dele af træningsprogrammerne.

- Vores mål i Hedensted Centret er at få så mange mennesker i vores lokalområde til at bevæge sig, så vi håber, at det her kan være til hjælp. Specielt i den her tid, forklarer Charlotte Vinther.

Også andre fitnesscentre og fysioterapeuter i Hedensted Kommune er begyndt at tilbyde online træning.

Charlotte Vinther fra Hedensted Fitness vil sammen med sine kolleger hjælpe med, at folk kan holde sig i form med træningsvideoer. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brand på Søndergade blev seværdighed: Der har været tilskuere nok, men de kom ikke for tæt på

Horsens

Borgmester: Smittetallet stiger i Horsens - husk nu corona-retningslinjerne

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce