Annonce
Horsens

Fitness-center rykker teltpælene op og flytter ind til byen

Kirsten Derry har flyttet fitness-centeret Butterfly Fitness fra Sundtorvet til Horsens Sundhedshus, hvor hun nu holder til på 1. sal. Foto: Søren E. Alwan

Kirsten Derry, indehaver af Butterfly Fitness, har rykket fitnesscentret fra Sundtorvet til Sundhedshuset. - Vores velkendte kultur er den samme, men nu har vi fået flere muligheder, forklarer Kirsten Derry.

Annonce

Horsens: Kirsten Derry, der har været indehaver af fitnesscentret Butterfly Fitness på Sundtorvet siden 2011, har flyttet centret til Sundhedshuset i midtbyen. Det skete 1. december.

- Jeg har i nogen tid overvejet at flytte centret fra Sundtorvet ind til byen, så det kunne komme til at ligge mere centralt for alle byens kvinder, forklarer Kirsten Derry. Butterfly Fitness er nemlig et fitnesscenter udelukkende for kvinder.

- Sundhedshuset har en perfekt placering, centralt i byen, og her er lækre lokaler. Samtidig har vi fået flere plusser oveni, siger Kirsten Derry.

Hun nævner bl.a. adgang til større og andre fitnessmaskiner, som løbebånd og romaskiner, som der ikke har været plads til i de tidligere lokaler. Hun har ganske enkelt indgået en aftale med naboen, Fit og Sund, om at bruge dennes maskinpark.

- Jeg har ikke tidligere haft plads til andre fitnessmaskiner end dem, vi bruger til cirkeltræningen. Men her kan de medlemmer, der ønsker det, bruge naboens, forklarer Kirsten Derry.

Hun tilføjer, at i disse lokaler vil der være brugere af begge køn modsat i Butterfly Fitness' egne lokaler, hvor der udelukkende træner kvinder - det er hovedsigtet med fitnesscentret:

- Men jeg har gerne villet tilbyde de af mine medlemmer, der ønsker det, noget mere og andre træningsmuligheder - nye udfordringer, siger hun.

Foto: Søren E. Alwan
Annonce

Adgang til varmtvandsbassin

Et andet stort plus ved flytningen, siger Kirsten Derry, er adgang til Sundhedshusets varmtvandsbassin. Her tilbyder hun bl.a. varmtvands aerobic to timer om ugen:

- Det er virkelig meget populært og et super plus for for mig og mine medlemmer, tilføjer hun.

Der er også flere udenomsfaciliteter, som f.eks. flere omklædnings- og bademuligheder samt hyggekroge, hvor man kan sludre lidt før eller efter træning.

- Og så er der to timers gratis parkering lige uden for - her på 1. sal i Sundhedshuset.

Foto: Søren E. Alwan
Annonce

I form på 33 minutter

Ellers er kernen i Butterfly Fitness stadig cirkeltræningen, hvor man kan komme i form på 33 minutter.

- Man skifter mellem maskiner og stationer - 45 sekunder ad gangen. Maskinerne er specielle, de indstiller sig automatisk efter brugeren.

Det er ikke tilfældet for maskinerne i nabofitnesscentret; de skal indstilles af brugeren selv, forklarer Kirsten Derry.

Derudover er der et stort udvalg af forskellige hold bl.a. zumba fitness, callanetics, yoga, bodyfit, funktionel træning, crossdance og step blot for at nævne en række af tilbudene.

Flytningen betyder desuden, at medlemmerne kan træne tidligere på dagen. Der er nemlig adgang til Fit og Sunds maskiner kl. 6-22, i weekenden lidt kortere. Her kan man træne individuelt. Cirkeltræning med instruktør har også fået mulighed for flere tidlige træningsmuligheder.

Foto: Søren E. Alwan
Annonce

Samme træningsmiljø

- En af mine store overvejelser ved flytningen var, om hvorvidt jeg kunne bevare det unikke træningsmiljø, som vi havde på Sundtorvet. Vi har det sjovt og hyggeligt - og meget vedkommende. Men så tænkte jeg: Hvorfor ikke. Det er jo de samme medlemmer, der flytter med, forklarer Kirsten Derry.

- Men som jeg ser det, så er Butterfly Fitness det samme, som vi altid har været. Plus noget ekstra - og det er et super plus for Butterfly Fitness og medlemmerne.

Foto: Søren E. Alwan
Foto: Søren E. Alwan
Foto: Søren E. Alwan
Foto: Søren E. Alwan
Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

AC Horsens er fortsat uden Lumb

Østjylland

Virolog om smitte blandt sejlere: - Derfor skal vi have forsamlingsforbud ned under 50

Annonce