Annonce
Brædstrup

Fire unge mænd stjal motorsav og gik i gang med at fælde juletræ i rundkørsel - flygtede, da de blev opdaget

Politiet er nu på udkig efter fire unge mænd, som stjal en motorsav og begik hærværk på et juletræ. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Politiet leder efter fire unge mænd, som forsøgte at fælde et juletræ i en rundkørsel ved Vestervangen i Brædstrup.
Annonce

Brædstrup: Som om årets jul ikke havde svære vilkår i forvejen, gjorde fire unge mænd intet godt for julestemningen, da de fredag aften udøvede hærværk på et juletræ i Brædstrup.

Forløbet begyndte omkring klokken 23, da en beboer på Søndergade i Brædstrup kaldte politiet ud. Han fortalte, at to unge mænd var kørt forbi hans ejendom på knallert, og her havde de stjålet en motorsav fra hans garage.

Under en time senere fik politiet en ny anmeldelse fra en anden borger i Brædstrup, som havde iagttaget fire unge mænd stå og benytte en motorsav til at forsøge at fælde et juletræ i en rundkørsel ved Vestervangen i Brædstrup. Da mændene fik øje på anmelderen, indstillede de hærværket og flygtede fra stedet, to på knallert og to til bens.

Da politiet kom frem til stedet, kunne de konstatere, at juletræet var savet halvt over, og Horsens Kommune blev herefter kaldt ud for at fælde træet helt.

Motorsaven blev leveret tilbage til sin ejer, og politiet er nu på udkig efter de fire unge mænd, som, hvis de pågribes, kan se frem til en sigtelse for såvel tyveri som hærværk.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Annonce