Annonce
112

Fire mænd stjal parfume i Matas

Arkivfoto: Michael Bager

Horsens: Fire mænd er mistænkt for at have stjålet omkring 30 flasker parfume i Matas i Bytorv Horsens lørdag kl. 11.51.

Det drejer sig om blandt andet parfume fra Gucci, Valentino og Armani, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Parfumen skjulte de i store sportstasker, inden de forlod butikken.

Videoovervågning fra butikken gør, at der er et udførligt signalement af de fire formodede gerningsmænd, der alle beskrives som østeuropæiske.

Signalementet lyder som følger:

A er ca. 50 år, 185-187 cm, muskuløs og mørk i huden. Han bar sorte briller, en sixpence-kasket og var iført en grå sweatshirt, sorte bukser, sorte sko og en parcacoat med pelskrave.

B er ca. 40 år, 185-187 cm og muskuløs. Han bar en grå hue med rød kvast, en mørkeblå dynejakke, sorte joggingbukser med tre hvide striber bagpå og røde sko.

C er ca. 40 år, 186-187 cm og muskuløs. Han bar en grøn og hvid strikhue med hvid bort og var iført en blå hættetrøje med gul skrift på hætten, en sort dynejakke med pelskrave, sorte bukser og blå kondisko med hvid sål.

D er 50-55 år, 178-180 cm og beskrives som fedladen. Han havde kort, gråt hår, var tyk i hovedet og iført en mørkegrå træningsjakke under en sort parcacoat med grå pelskrave. Desuden havde han sorte bukser og turkisfarvede sko med røde snørebånd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap fire milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og "Fars Pige" - lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle TV3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce