Annonce
Horsens

Fire komikere i ét show

Christian Fuhlendorff, Thomas Hartmann og Eva Jin er tre af de standupkomikere, man kan opleve på Horsens Ny Teater torsdag 8. oktober. Pressebillede
Annonce

Horsens: Torsdag 8. oktober omdannes Horsens Ny Teater til comedy klub for en aften, når fire komikere indtager scenen på samme aften. Showet er arrangeret af Horsens Ny Teater som en  lækkerbisken til horsensianerne og er helt eksklusivt, da det kun kan opleves på Horsens Ny Teater.

Der er lagt op til en aften med to af branchens dygtigste og mest rutinerede komikere samt et spændende nyt stortalent. Dertil kommer en endnu ikke offentliggjort komiker.

Den erfarne komiker, manuskriptforfatter og tv-vært Christian Fuhlendorff er en enestående performer og en af landets fornemste eksponenter for den gode klassiske, velskrevne comedy.

Thomas Hartmann har otte one-man shows bag sig og har derudover leveret tekster til nogle af de største tv-succeser igennem årene.

Eva Jin har, trods få års erfaring, udviklet sin helt egen, særegne stil. Hun tog Danmark med storm, da hun for nylig i forbindelse med Zulu Comedy Galla i et felt af erfarne optrædende fremstod som et af aftenens højdepunkter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Halloween: Skruer ned for uhyggen

Horsens

Byrådet valgte den dyre løsning: Rundkørsel ved Lund får ekstra ben med direkte adgang til E45

Horsens

Sundhedspersonalet skal fokusere på borgerne: Horsens Kommune fylder testbilen med kontorfolk

Annonce