Annonce
Navne

Fire horsensianere blev hyldet for deres overskud

Fra venstre på fotomontagen (klik på billedet for at se alle) står afdelingsdirektør Alice Lundager og Peter Strømkjær Hansen, Susanne "Snubbi" Møller og forsikringsrådgiver Ole Østergaard, afdelingsdirektør Alice Lundager og Henning Jensen samt Sonja Petersen og forsikringsrådgiver Ole Østergaard. Pressefoto

En bridge-entusiast, en spejderleder, en harmonikaspiller og en træner har fået en "Tak for dit overskud"-pris af forsikringsselskab i Horsens.

Horsens: GF Forsikring i Horsens har givet et skulderklap til fire horsensianere, der var blevet nomineret af folk i lokalsamfundet til at modtage "Tak for dit overskud"-prisen.

- Med kampagnen "Tak for dit overskud" vil vi gerne hylde nogle af alle de horsensianere, der gør en ekstra indsats i lokalsamfundet, og som altid har overskud til at hjælpe dem, der har brug for det.

- Her i Horsens er de fire modtagere af vores pris i høj grad med til at gøre byen til et levende og rart sted at leve, og for det skal de have mange tak, siger Alice Lundager, der er afdelingsdirektør hos GF Horsens, i en pressemeddelelse.

De fire prismodtagere er:

Sonja Petersen, der er en frontfigur i Horsens' bridgemiljø. Hun har med sit store engagement blandt andet været med til at starte et bridgehold på plejehjemmet Kildebakken, hvor pensionister hver uge mødes og får skabt et socialt liv, der er lyspunktet i mange af deltagernes hverdag. Desuden arrangerer Sonja Petersen bridgerejser sydpå.

Susanne "Snubbi" Møller, der er spejderleder i KFUM's Bankager-gruppe og beskrives som en vaskeægte ildsjæl, der går gennem ild og vand for de unge spejdere. Senest har hun taget buskørekort, så hun kan køre, når hun tager spejderne med på en tur til Schweiz.

Henning Jensen, der altid stiller op, når der er brug for en hjælpende hånd i Lund og omegn. Han er en dygtig harmonikaspiller og er altid klar på at spille en melodi eller fem og sprede god stemning med sit harmonikaspil, lyder det i pressemeddelelsen.

Peter Strømkjær Hansen, der har været en stor støtte for sin kæreste under hendes sygdom. Han er deusden aktiv i Horsens Freja som træner og som hjælper i forbindelse med forefaldende opgaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce