Annonce
112

Fire anholdt efter færdselsuheld: Chauffør kørte spritkørsel med ugyldige nummerplader

Arkivfoto: Michael Bager

Åstruplund: En beboer på Nedervej i Åstruplund ved Brædstrup fik sig en forskrækkelse mandag kl. 18.45.

En bil med fire personer kørte af ukendte årsager ind i husets have og stak efterfølgende af fra uheldet.

Politiet måtte derfor have en hundepatrulje i gang, men fik opsporet fire personer, som blev anholdt.

- Der venter os et større opfølgningsarbejde, for der var mange ting, der ikke var i orden, fortæller Jesper Christensen fra Sydøstjyllands Politi.

Føreren af bilen, en 36-årig kvinde fra Brædstrup, var påvirket af spiritus, mens en af passagerne, en 31-årig mand fra Brædstrup, var i besiddelse af amfetamin.

I bilen fandt politiet flere nummerplader, og de nummerplader, der sad på bilen, passede ikke, så bilen er sandsynligvis ikke indregistreret.

I bilen var også en 43-årig mand fra Vildbjerg og en 59-årig kvinde fra Brædstrup. De fire personer blev efterfølgende løsladt, men kan forvente at blive sigtet i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Læserbrev

Trods corona-krise: Betal dit medlemskontingent!

Læserbrev: Vi står midt i en historisk krise, hvor samfundet mere eller mindre er lukket ned. Det udfordrer os alle - herunder vores foreninger, klubber og alle vores frivillige. Foreningerne i Horsens kommune ligger p.t. øde hen, uden aktivitet, med tomme klubhuse, ingen træninger, ingen kampe og ingen socialt samvær. Det betyder, at vores foreninger er (eller kan blive) udfordret på økonomien i form af manglende indtægter fra stævner, cups, sponsorater, indtægtsgivende arrangementer, kontingenter, m.m. I yderste konsekvens kan det få fatale følger for vores foreninger i form af lukninger. Desværre har jeg den seneste tid hørt fra flere personer, at de overvejer deres medlemskab af den lokale idrætsforening - når nu de ikke ”får noget for pengene”. Det gør mig frustreret at høre disse udmeldinger, for det er netop nu, at vi skal stå sammen, vise samfundssind og bakke op om vores foreninger. Mennesker er sociale væsner der har et fundamentalt behov for at være sammen med andre mennesker. Derfor indgår de fleste af os i fællesskaber i familien, med venner, på jobbet og i foreninger. Jeg ynder at sige, at mennesker er flokdyr, der skal stimuleres socialt. Den nuværende corona-krise gør, at vi skal holde os indendørs og isolere os fra andre mennesker. Det strider direkte mod vores menneskelige natur, hvilket udfordrer os som individer. Derfor tror jeg, at vi mere end nogensinde før har behov for vores foreninger. Når vi kommer ud på den anden side af krisen, har vi i den grad behov for at blive socialt stimuleret og få plejet vores sociale relationer i fællesskabet med andre mennesker. Så min klare opfordring: Betal dit medlemskontingent og støt op om din lokale forening. Så kan vi igen mødes i fællesskabet om den idræt eller foreningsaktivitet, vi brænder så meget for.

Annonce