Annonce
AC Horsens

Fire års jagt er slut: Ny hovedsponsor på plads i AC Horsens

Det er slut med at spille i bar mave, eller rettere uden sponsor. AC Horsens får de næste fem år NG Zink som hovedsponsor. Foto: Søren E. Alwan

NG Zink bliver ny hovedsponsor i superligaklubben de næste fem år.

Horsens: AC Horsens havde i en årrække og frem til sommeren 2015 Stofa som hovedsponsor. Lige siden har klubben ihærdigt jagtet en ny af slagsen uden held.

I flere omgange har AC Horsens solgt spillernes trøjer enkeltvis, ligesom klubben for et år siden som en gimmick havde komikeren Ruben Søltoft på trøjen i en enkelt kamp. Han fik nej til at være sponsor for Tunesiens håndboldkvinder til VM, og så meldte AC Horsens sig på banen. Begge parter fik masser af omtale ud af sagen, men det hjalp ikke AC Horsens til en hovedsponsor.

Men nu er jagten slut. NG Zink kommer til at præge AC Horsens' spillertøj de næste fem år.

Horsens-virksomheden blev med store klapsalver præsenteret som ny hovedsponsor i forbindelse med klubbens kick-off arrangement i Forum Horsens.

NG Zink, der sælger og producerer tag- og facadeprodukter i zink, kobber og aluminium, har været med som sponsor i AC Horsens det seneste halvandet år, men nu tager virksomheden skridtet op på den øverste hylde.

Annonce

Aftale giver arbejdsro

AC Horsens' direktør Kristian Nielsen glæder sig til samarbejdet.

- Vi har ledt efter en hovedsponsor siden 2015, så det giver ro, at vi nu har en aftale på plads, og jeg glæder mig især over, at det er en lokal virksomhed, der har valgt at gå ind i et samarbejde med os, siger Kristian Nielsen.

Han vil ikke ind på økonomien i aftalen.

- Som mange andre aftaler, er den slags bygget individuelt op. Økonomisk er vi godt tilfredse, og den lange aftale giver arbejdsro, siger Kristian Nielsen.

AC Horsens slipper nu for at bruge store ressourcer på at sælge spillernes kamptrøjer enkeltvis fra sæson til sæson.

- Vi kommer til at bruge tiden på at jagte nye sponsorer og pleje de eksisterende, siger Kristian Nielsen.

Samarbejdet med NG Zink betyder, at AC Horsens i løbet af den kommede tid vil præsentere en række nye initiativer.

- Jeg kan ikke sige så meget om det endnu, men det kommer bl.a. til at handle om vores arbejde med at få flere tilskuere på stadion, siger Kristian Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce