Annonce
Horsens

Fire år mere til det lokale sprogcenter

Sidste år leverede Sprogcenter Midt danskundervising til omkring 2100 kursister. Med den nye aftale vil mennesker fra alverdens lande fortsat blive klædt på til det danske sprog på det lokale sprogcenter. Arkivfoto: Morten Pape

Horsens: Sprogcenter Midt har netop indgået en ny fire-årig driftsaftale med Horsens, Skanderborg, Odder og Hedensted kommuner om at levere danskuddannelse.

Sprogcenter Midt har også en driftsaftale med Silkeborg Kommune, som dog ikke var omfattet af det pågældende udbud. Til gengæld er samarbejdet med Hedensted Kommune nyt.

- Vi glæder os meget til at kunne fortsætte det gode samarbejde med de nuværende kommuner og ser frem til det nye samarbejde med Hedensted Kommune, siger skolens bestyrelsesformand Torben Busk og centerchef Mette Hedegaard Jørgensen i en pressemeddelelse.

De seneste 25 år har sprogcentret undervist udenlandske arbejdstagere, udenlandske studerende, flygtninge og familiesammenførte i dansk som andetsprog. I 2018 underviste centret omkring 2100 kursister.

Sprogcentret har hovedkontor i Horsens med afdelinger i henholdsvis Skanderborg og Silkeborg. Der er cirka 70 ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce