Annonce
VB

Finnbogason måtte på sygehuset, men hånden var ikke brækket

Samtlige 26 spillere, som VB har med til Portugal, er friske og kan spille, når det lørdag gælder den første af tre kampe i forbindelse med træningslejren. Foto: Anders Møllenberg
Kjartan Finnbogason måtte en tur på sygehuset, da VB-lejren frygtede, at islændingen havde brækket hånden.
Annonce

Moncarapacho: Vejle Boldklub har samtlige 26 spillere klar til lørdagens testkamp mod Portimonense.

Det var ellers en overgang frygtet, at Kjartan Finnbogason havde brækket hånden efter et uheld på træningsbanen. En tur på sygehuset og en røntgenundersøgelse viste imidlertid, at det blot er ledbånd i håndleddet, som er beskadigede, hvilket ikke forhindrer Finnbogason i at spille fodbold.

- Spillerne har trænet godt, og de er i god forfatning, så jeg forventer en ordentlig indsats, siger VB-træner Constantin Gâlcă.

Han forventer, at der for første gang denne vinter bliver spillere, som får 90 minutter, og umiddelbart regner han ikke med en kamp forstyrret af et massivt antal udskiftninger.

Kampen mod Portimonense, som spiller i den bedste portugisiske række, er den første af tre, VB spiller i forbindelse med klubbens træningslejr i Portugal.

Der var i første omgang kun planlagt to kampe, men en tredje er kommet til. Den spilles torsdag mod Olhao, hvilket er dagen efter mødet med Farense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce