Annonce
Odder

Finder inspiration et helt specielt sted: Jollebunde bliver til kunst

Silke Thomsen er fascineret af den kunst, naturen skaber over tid på bundene af joller. Se hendes kunst i Sommershoppen på Hou Havn. Privatfoto
17-årige Silke Thomsen fotograferer jollebunde og omdanner dem til abstrakt fotokunst, der kan ses i Sommershoppen på Hou Havn.
Annonce

Hou: Havets slid på en jolles bund fortæller en historie. Jollen har måske været både blå, grøn og hvidmalet gennem årene, og når bølgerne har bearbejdet bunden over tid - og små krebsdyr har skabt former i malingen - opstår der de smukkeste kunstværker. Og dem er Silke Thomsen fascineret af. Så når jollerne er på land om vinteren, fotograferer hun bundene.

Billederne redigeres med lys og kontrast og indgår i udsnit som motiver på en række postkort og plakater, som Silke Thomsen udstiller og sælger i Sommershoppen på Hou Havn. "Sea Below" kalder hun sin kunstserie, der indtil videre kun omfatter joller fra Hou.

- Men jeg udvider måske med fotos fra andre havne, siger Silke Thomsen i en pressemeddelelse. Hun har boet i Hou et års tid og starter på Odder Gymnasium efter ferien.

- Det er meget inspirerende at bo i så naturskøn en by som Hou, forklarer hun.

Sommershoppen på Hou Havn er åben fredage kl. 15.30-18.30 og lørdage og søndage kl. 12.30-18.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Forældre testet positive for Covid-19: Skole opfordrer kammerater til at blive hjemme

Annonce