Annonce
Horsens

Find en alternativ rute: Trafikeret strækning bliver spærret i weekenden

Udvidelsen af Schüttesvej forventes færdig efter sommerferien i 2021, men opgraderingen af dæmningen forventes færdig i februar 2021. Arkivfoto: Morten Pape
Schüttesvej vil være spærret fra fredag kl. 18 til mandag kl. 5, mens der lægges nye rør under dæmningen.
Annonce

Horsens: Bilister, som i den kommende weekend skal over dæmningen ved Schüttesvej i Horsens, vil være nødt til at finde en alternativ rute.

Vejen er nemlig spærret fra fredag 9. oktober kl. 18 og 59 timer frem, mens der lægges nye rør under Schüttesvej.

Det skriver Horsens Kommune i en pressemeddelelse.

Kommunen er i øjeblikket ved at udvide Schüttesvej til fire spor. Samtidig bliver dæmningen opgraderet med ny spunsvæg og ny sluse, og i den forbindelse skal der etableres et nyt fiskestryg.


Af sikkerhedshensyn kan vi ikke holde trafikken kørende på vejen, mens det bliver lavet. Vi har valgt at lukke vejen i en weekend for at genere trafikanterne mindst muligt.

Allan Lyng Hansen, afdelingschef


Det er årsagen til, at vejen bliver lukket fra fredag aften til mandag morgen kl. 05.

- I arbejdet med udskiftningen af slusen og dæmningen skal vi grave nogle meget store rør ned under Schüttesvej bl.a. til fiskestryget, siger Allan Lyng Hansen, afdelingschef i affald og trafik i Horsens Kommune, i pressemeddelelsen.

- Af sikkerhedshensyn kan vi ikke holde trafikken kørende på vejen, mens det bliver lavet. Vi har valgt at lukke vejen i en weekend for at genere trafikanterne mindst muligt, forklarer afdelingschefen.

Annonce

Dele af vejen åben for ærindekørsel

Mens dæmningen vil være helt lukket for trafikken weekenden igennem, vil det være muligt for bilister med ærinder i området at benytte dele af Schüttesvej.

Det gælder strækningen fra krydset ved Silkeborgvej/Skanderborgvej og hen til krydset ved Lovbyvej samt strækningen fra krydset ved Bygholm Parkvej og hen til Åbjergskovvej.

Svingbanerne mod Schüttesvej vil i løbet af weekenden være spærrede, så bilister skal bruge banerne med retning lige ud, når de skal dreje.

Annonce

Forvent støjgener

Mens Schüttesvej er spærret, vil også Åbjergskovvej være lukket for bilister.

- Det gør vi også af sikkerhedsmæssige hensyn og for at holde trafik væk fra området, siger Allan Lyng Hansen.

Fodgængere og cyklister vil fortsat kunne komme i skoven.

Mens vejarbejdet står på, vil beboere i området kunne opleve støjgener, oplyser Horsens Kommune.

For at udnytte tidsrummet, hvor vejen er spærret, vil entreprenøren arbejde hele weekenden og også uden for normal arbejdstid, lyder meldingen.

Dæmningen ved Schüttesvej vil være spærret fra fredag kl. 18 til mandag kl. 5. Bilister med ærinder i området vil fortsat kunne benytte dele af Schüttesvej. Kort: Horsens Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce