Annonce
Horsens

Find den sidste lille million til tre legepladser i Brædstrup

Foto: Søren E. Alwan
Annonce

Læserbrev: Lad os få legepladserne i Brædstrup gjort færdige.

Brædstrup er i rivende udvikling, og det er spændende at følge. Overalt skyder nye boliger op, gamle huse renoveres, nye restauranter, madhus, bryggeri og andet godt popper op - alt sammen en tiltrængt ansigtsløftning og meget af det i tråd med tidens ånd omkring bæredygtighed, klima og nærhed.

Tak for det til alle jer, der knokler for at få det hele til at ske!

Jeg har i den forgangne uge kigget på legepladser i Brædstrup og haft fornøjelsen af bl.a. at blive præsenteret for den nye aktivitetspark og høre om planerne for fornyelse af parken.


En ting, der gik igen, var, at aktivitetsparken, legepladsen ved indgangen til Folkeparken og de nye udeområder ved skolen alle liiiige mangler de sidste kroner i budgettet...


En ting, der gik igen, var, at aktivitetsparken, legepladsen ved indgangen til Folkeparken og de nye udeområder ved skolen alle liiiige mangler de sidste kroner i budgettet for at blive helt færdige og dermed være til gavn for børn i alle aldre fra Brædstrup og alle de omkringliggende byer.

Byrådets budgetsæson står for døren, så lad dette være en opfordring til at inkludere den lille million, der mangler for, at alle tre legepladser kan færdiggøres og nydes af børn i alle aldre i den nordvestlige del af Horsens Kommune.

Annonce
Annonce
Horsens

HFS rystede topholdet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Guds eget land

Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce