Annoncørbetalt indhold

Find den helt rigtige tablet holder til dine behov

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Tabletten er blevet en stor del af mange danskeres hverdag. Den er blevet til en integreret del af vores privat- og erhvervsliv på forskellige måder, og hvor de færreste danskere i dag kan forestille sig et liv uden den interaktive device i hånden.

Det betyder også, at der findes et væld af forskellige former for tilbehør, og her finder vi blandt andet den velkendte tablet holder. Men om du skal bruge den til din virksomhed, hjemme på køkkenbordet eller på væggen, har en stor betydning for, hvilken tablet holder du skal vælge. Vi sørger for at give dig det fulde overblik og guide dig til det rigtige valg lige her.

Annonce

Den klassiske tablet holder til hjemmet

Lad os starte i privaten, hvor mange danskere efterhånden har erhvervet sig en tablet. Og det er der også god grund til, for her får du den elskede touchskærm fra vores smartphones kombineret med en større skærm fra din computer. Den helt rigtige kombination, der gør det nemmere end nogensinde før at tage teknologien med i bilen, ud på køkkenbordet eller med i sofaen.

Derfor er der typisk også brug for en tablet holder, hvis du vil have fornøjelsen af et oprejst billede, når du stiller den fra dig. Med en tablet holder til bord bliver det ikke nemmere at tage din tablet med rundt i boligen og få endnu mere ud af den lille, teknologiske device. Med en tablet holder til bord kan du bruge din tablet på helt nye måder såsom under træning, til alverdens opskrifter på køkkenbordet eller som fjernsyn på sommerferien.

Kombinér teknologi og virksomhedens succes med en tablet stand

Tablets bruges ikke kun i privaten. I dag anvendes de også i stor stil, når det kommer til tilfredshedsundersøgelser, lagerstatus og tilmelding af diverse services og nyhedsbreve. Ja, vi kunne blive ved med at fortælle dig om de mange muligheder, som virksomheder har for at bruge sin tablet til at øge omsætningen og eksponere sig for potentielle kunder.

Og hvad er mere oplagt end at få fat i en tablet stand til den kommende messe, uden for butikken eller til at indsamle informationer om kundernes tilfredshed. En tablet stand hjælper med at skabe blikfang og gøre det nemt for kunder at anvende din tablet helt ubesværet.

Her skal du være opmærksom på, at der er forskel på en iPad holder og andre typer af tablets. Størrelsen varierer, og sørger du ikke for at vælge den rette størrelse, kan du risikere, at din tablet er for stor eller falder ud af din tablet holder.

Gør konferencerummet digitalt

På kontoret bliver tablets i dag brugt i stor stil, når det kommer til digital styring af enheder i mødelokaler. Corona har budt på ændringer i hverdagen, og i dag dominerer onlinemøder og konferencer, og det ser på alle måder ud til, at vi fortsætter med de digitale mødeformer. Med en tablet er der mulighed for at tage fuld styring over de online møder, præsentationer og lyden, som gør det nemt og enkelt at styre det setup, der anvendes. Og her findes der ikke noget nemmere end en tablet vægholder. Den sørger ikke kun for nem styring i en god position. Den er nemlig også med til at minimere risikoen for, at jeres tablet bliver væk for jer i den travle hverdag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.