Annonce
Læserbrev

Finansskat. Radikale vil fjerne den danske selvbestemmelse

Annonce

Læserbrev: Dansk Folkeparti finder det dybt bekymrende at de Radikale tidligere på året valgte at gå ud offentligt og støtte ideen om en finansskat på 0,1 pct. på finansielle investortransaktioner. Noget som de Radikale tidligere har afvist kategorisk.

I Dansk Folkeparti mener vi, at det vil skade de internationale tilgange til finansielle investeringer i Danmark og øge kundernes bekymring i forhold til finansielle afgifter og gebyrer.

Danmark vil simpelthen blive et mindre attraktivt investeringsland for udenlandske aktører. Ligeledes vil det indenlandske investeringsflow lide skade! En udvikling som utvivlsomt vil have ubehagelige konsekvenser for den danske konkurrenceevne på de internationale markeder og ikke mindst på jobskabelsen - og fastholdelsen af eksisterende arbejdspladser her i landet.

Vi har ligeledes klart den bekymring, at en sådan ny aktie- og transaktionsskat reelt overvæltes på bankernes kunder og ikke mindst alle de danske pensionsopsparer.

Så vi bidrager ikke med stemmer til en så uklog ændring blot fordi Radikale Venstre er åbenlyst forelsket i en EU-bankunion. For det er jo det sagen drejer sig om, nemlig at de Radikale ønsker at fjerne den danske selvbestemmelse på finans- og pengepolitik og reelt parkere indflydelsen og magten i EU.

Hans Kristian Skibby. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Annonce