Annonce
Brædstrup

Fin hæder til frivillig fodboldleder

Kurt Hansen (i midten) har nu bevis for, at han gør en forskel. Her er han flankeret af sidste års modtager, Nicolai Faber (th.) fra ØBG Silkeborg Fodbold, og Søren Juul (tv.), der er bestyrelsesesmedlem i DBU Region 3. Foto: DBU Jylland
Kurt Hansen har i over 27 år gjort en forskel hos Brædstrup IF. Onsdag aften blev han hyldet med DBU Jyllands "Gør en forskel"-pris på Region 3’s årsmøde i Brædstrup.
Annonce

Brædstrup: Kurt Hansen fra Brædstrup IF fik en flot hæder i form af en "Gør en forskel"-pris, da DBU Region 3 holdt sit årsmøde på Hotel Pejsegården i Brædstrup onsdag aften.

Kurt Hansen har været i Brædstrup IF siden 1992, og han har efterhånden varetaget hele paletten af opgaver i fodboldafdelingen.

Kurt Hansen har således været alt fra træner, holdleder og sponsoransvarlig til formand for fodboldklubbens ungdomsudvalg og dermed også medlem af hovedbestyrelsen i Brædstrup IF.

Det omtalte er faktisk blot nogle af de mange forskellige poster i en fodboldklub, som Kurt Hansen har besat. Han har med andre ord gjort en stor forskel som frivillig leder i Brædstrup IF, og onsdag aften kunne han lade sig hylde.

Annonce

Guld værd for BIF

I indstillingen til prisen remsede formanden i Brædstrup IF, Ole Schultz, alle de flotte meritter op. Samtidig lagde han vægt på Kurts arbejdsiver for klubben.

- Kurt har altid været der og er der stadig, når idrætsforeningen mangler hjælp - lige meget om det er små eller store opgaver; man får aldrig et nej, lød det fra Ole Schultz.

Kurt Hansen har bl.a. modtaget den lokale klubpris Årets Biffer i 1998, DBU Jyllands Hæderstegn i 2014, DBU Jyllands Sølvnål i 2011, og i 2014 blev han Æresmedlem i Brædstrup IF.

Udover hæderen modtog Kurt Hansen et diplom, en gave og en pengepræmie på 4000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Indbrud på landejendom

Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Horsens

Tyve stjal pengeskab fra skole

Hedensted

Gennemrodede hus under indbrud

Annonce