Annonce
Horsens

Filosof og Gnags-forsanger til ældres højskoledag

Peter A. G. er klar med foredraget "Andet end Gnags" på højskoledagen. Arkivfoto: Leif Baun
Årets højskoledag for alle ældre i Horsens Kommune er i kikkerten, billetter skal bestilles mandag 23. september.

Horsens: Der er mange års tradition for højskoledag for ældre i Horsens. En dag med hygge, morgenmad, frokost, et par fællessange og input, der både underholder og giver noget input.

Det er også den opskrift, årets højskoledag for ældre er skruet sammen efter. Den foregår i Forum Horsens torsdag 10. oktober klokken 10-14.15.

Denne gang er det filosoffen Jacob Birkler, som tidligere har været formand for Etisk Råd, og forsanger i det danske band Gangs, Peter A.G. Nielsen, der leverer ordene.

- Når jeg har nævnt Jacob Birkler, har flere sagt, at de ikke ved, hvem han er. Men ældrerådet har hørt ham ved flere lejligheder, og vi synes, han er rigtig god. Han er hverken tør og kedelig, men en meget levende fortæller, siger fortæller Connie Brandt, fast ankermand fra ældrerådet, når der arrangeres højskoledag i tæt samarbejde med Horsens Kommune.

Jacob Birkler holder foredrag under overskriften: Et værdigt liv for ældre - set fra en etisk synsvinkel.

Peter A.G. Nielsen, forsanger i Gnags, kender de fleste til gengæld. Men han kommer ikke for at underholde med sang og musik; han kommer med foredraget "Andet end Gnags".

Annonce
Jacob Birkler taler om "Et værdigt liv for ældre - set fra en etisk sysvinkel". Pressefoto

Bestil og hent billetter i forvejen

Som tidligere skal billetter til højskoledagen bestilles over telefon. På den måde har alle i kommunen lige adgang til at sikre sig billetter. Det foregår mandag 23. september klokken 9-11, hvis man ringer til 7629 7030 (Connie Brandt), 7629 7023 (Lone Knakkergaard). Bestiller man billetter på 7629 3675 i Sund By Butikken, kan man ringe i åbningstiden klokken 9-15.30 på netop den mandag.

Der kan højest bestilles fire billetter per person.

Som noget nyt skal billetterne afhentes og betales kontant inden højskoledagen. Det kan lade sig gøre onsdag 2. oktober i Sund By Butikken kl. 9-15.30 eller på Brædstrup Bibliotek kl. 11-13.

- På den måde håber vi at slippe for kø i Forum Horsens på højskoledagen, hvor folk tidligere har hentet og betalt deres billetter, forklarer Connie Brandt.

Ændringen sikrer også, at bestilte billetter blive hentet og betalt, så der ikke er ubrugte billetter til det populære arrangement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce