Annonce
Horsens

Filmselskab lufter nye Horsens-planer - kommer der en 2'er?

Optagelserne af "GG Horsens" førte sidste år Wasabi Film og holdet af skuespillere rundt i store dele af Horsens. Blandt andet med en elscooter-jagt i Søndergade, hvor instruktør Morten Urup (i midten) her ses i selskab med skuespiller Thomas Ernst (forrest) og komiker og youtuber Casper Harding. Til august vender Wasabi Film tilbage til byen. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Selskabet bag "GG Horsens" søger "en masse dejlige statister, som kan hjælpe os med at få lavet den fedeste serie". Instruktør holder kortene ind til kroppen.

Horsens: Det aarhusianske filmselskab Wasabi Film er på vej tilbage til Horsens for at bruge byen som kulisse for en komedieserie.

Sidste år optog Wasabi Film serien "GG Horsens", som blev sendt på YouTube og regionale tv-kanaler, og i et opslag på Facebook efterlyses nu statister til nye optagelser, der skal finde sted fra 17. august til 15. september.

Duften af en af 2'er

"Wasabi Film er i fuld gang med forberedelserne til indspilningen af en komedieserie. I den forbindelse har vi brug for en masse dejlige statister, som kan hjælpe os med at få lavet den fedeste serie", står der i opslaget, som selskabets instruktør på sidste års "GG Horsens", Morten Urup, dog endnu ikke ønsker at kommentere baggrunden for i detaljer.

- Det er rigtigt, at vi skal filme i Horsens, og at det er i august og september, siger han kortfattet.

Med et grin afviser instruktøren dog ikke, at Facebook-opslaget dufter af en opfølgning på første sæson af fortællingen om gamer-pigen Sandra og hendes e-sport-hold.


... jeg kan sige så meget, at jeg rigtig gerne vil filme i Horsens igen, og jeg ville også elske at lave en 2'er.

Morten Urup


Instruktør Morten Urup vil ikke bekræfte, at det er "GG Horsens 2", der skal filmes. Men hvis det er, vil kendte skuespillere formentlig også være at finde i Horsens igen til august. I første sæson var blandt andre Andreas Bo, Jonas Schmidt, Carsten Bang, Lars Bom, Julie Zangenberg og Julie Stougaard på rollelisten sammen med kendte youtubere som Albert Dyrlund, Morten Münster og Casper Harding. Arkivfoto: Søren E. Alwan

- Der nogle ting, der skal falde på plads, før vi kan gå ud med planerne, men jeg kan sige så meget, at jeg rigtig gerne vil filme i Horsens igen, og jeg ville også elske at lave en 2'er, lyder den uddybende "wink wink"-kommentar til spørgsmålet, om det er en "GG Horsens 2", der er undervejs.

Annonce

Andenmest sete komedieserie sidste år

Morten Urup forventer, at Wasabi Film kan melde mere klart ud i begyndelsen af august, og selv om han ikke vil bekræfte, at "GG Horsens" og holdet af de kendte skuespillere og youtubere, der var med i 1'eren, vender tilbage, er der god grund til at mistænke det.

Første sæson af serien, som blev skabt i et samarbejde mellem Wasabi Film, TV Syd, Horsens Kommune og sponsorer, er ifølge instruktøren blevet streamet 2,3 millioner gange på You Tube.

- Det gjorde den til den anden mest sete komedieserie herhjemme sidste år. Kun overgået af "Doggy Style" på DR3, siger Morten Urup, som et muligt argument for at filme en "GG Horsens 2".

Julie Zangenberg spillede hovedrollen i "GG Horsens", der handler om gamerpigen Sandra og hendes kamp for som pige at vinde respekt om sin esport-passion hos familie og i gamer-miljøet. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet bekræfter: 20-årigt voldsoffer er afgået ved døden

Horsens

Se video: Mindst syv betjente til stede ved retten, da sigtet i Nørretorv-sagen blev fremstillet

Horsens

Mandagens coronatal: God grund til glæde i Horsens - men flere sogne i oplandet har høje smittetal

Annonce