Annonce
Horsens

Fik parkeringsbøde, selvom automaten ikke virkede

Læserbrev: Tirsdag 6. marts var min kone og jeg kommet i den situation, at vi blev nødt til at benytte lægevagten på Horsens Sygehus, som var helt okay.

Der var god plads til parkering, vi holdt i en række som den eneste af 20. Automaten virkede ikke, så jeg lod bil være bil og tog mig af patienten. Det gav en bøde.

Der gik fem dage, inden jeg fik patienten med hjem igen. Det gav tid til at kigge på parkeringsforholdene. Den automat, jeg skulle bruge tirsdag aften, duede heller ikke om onsdagen. En anden automat foran parkeringshuset virkede ikke, hverken onsdag, torsdag eller fredag.

Telefon og mail - begrænset - og post blev ikke besvaret. Jeg har modtaget to standardbreve, hvor afsenderen ikke tør skrive sit navn under. Min konklusion: der mangler ansvar hele vejen igennem. Man er ikke gearet til at samle bøder ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Læserbrev

Trods corona-krise: Betal dit medlemskontingent!

Læserbrev: Vi står midt i en historisk krise, hvor samfundet mere eller mindre er lukket ned. Det udfordrer os alle - herunder vores foreninger, klubber og alle vores frivillige. Foreningerne i Horsens kommune ligger p.t. øde hen, uden aktivitet, med tomme klubhuse, ingen træninger, ingen kampe og ingen socialt samvær. Det betyder, at vores foreninger er (eller kan blive) udfordret på økonomien i form af manglende indtægter fra stævner, cups, sponsorater, indtægtsgivende arrangementer, kontingenter, m.m. I yderste konsekvens kan det få fatale følger for vores foreninger i form af lukninger. Desværre har jeg den seneste tid hørt fra flere personer, at de overvejer deres medlemskab af den lokale idrætsforening - når nu de ikke ”får noget for pengene”. Det gør mig frustreret at høre disse udmeldinger, for det er netop nu, at vi skal stå sammen, vise samfundssind og bakke op om vores foreninger. Mennesker er sociale væsner der har et fundamentalt behov for at være sammen med andre mennesker. Derfor indgår de fleste af os i fællesskaber i familien, med venner, på jobbet og i foreninger. Jeg ynder at sige, at mennesker er flokdyr, der skal stimuleres socialt. Den nuværende corona-krise gør, at vi skal holde os indendørs og isolere os fra andre mennesker. Det strider direkte mod vores menneskelige natur, hvilket udfordrer os som individer. Derfor tror jeg, at vi mere end nogensinde før har behov for vores foreninger. Når vi kommer ud på den anden side af krisen, har vi i den grad behov for at blive socialt stimuleret og få plejet vores sociale relationer i fællesskabet med andre mennesker. Så min klare opfordring: Betal dit medlemskontingent og støt op om din lokale forening. Så kan vi igen mødes i fællesskabet om den idræt eller foreningsaktivitet, vi brænder så meget for.

Annonce