Annonce
Odder

Fik en stor del af kassen: Fodboldskole dropper DBU

Her ses en flok fodboldskoledeltagere fra sidste år med DBU-logo på tøjet. Næste år er det slut med DBU som samarbejdspartnere på fodboldskolen. Foto: Søren E. Alwan
Fodboldskolen i Odder bliver næste år arrangeret uden hjælp fra DBU. Det kan ifølge ledelsen bedst betale sig rent økonomisk.
Annonce

Odder: Årets fodboldskole i Odder var en enorm succes. En ny placering på kalenderen og en mere målrettet reklame var blandt andet medvirkende til, at der kom dobbelt så mange deltagere som året før.

Men det har de ikke rigtigt kunne mærke i ledelsen, og det tager de nu konsekvensen af.

- Vi måtte jo sende en stor del af kassen til DBU. Så næste år prøver vi at lave fodboldskolen selv - uden at samarbejde med dem, siger kommunikationschef i Odder IGF Fodbold Morten Toft.

Det kommer naturligvis til at betyde visse ændringer, men det er ikke noget, fodboldskoledeltagerne kommer til at mærke.

- Hverken teknisk eller praktisk kommer det til at ramme os, og vi forventer, at vi kan lave et lige så godt tilbud som i år, siger Morten Toft.

Annonce

Ny hovedsponsor

Morten Toft understreger, at fodboldskolen ikke har noget at udsætte på samarbejdet med DBU. Det er simpelthen et spørgsmål om økonomi.

- Vi vil også fortsat have pigeraketten i Odder IGF Fodbold i det nye år sammen med DBU, så det er bare fodboldskolen, der bliver selvstændig, forklarer kommunikationschefen.

At det er muligt at løsrive sig fra DBU skyldes blandt, at Hessellund El bliver hovedsponsor for Odder Fodboldskole 2020 og spytter en pæn portion penge i projektet.

- De har altid støttet Odder IGF, når der har været brug for det, og de giver et meget stort beløb, siger Morten Toft.

DBU-sloganet "En del af noget større" bliver altså skiftet ud med "Sammenhold, fællesskab og fodbold" i Odder, og arrangørerne er allerede nu godt på vej til at blive klar, til at det går løs i uge 32. Alle trænere og hjælpere er således fundet, ligesom forplejningen i Spektrum også er på plads.

Fodboldskolen er for alle piger og drenge, som er født mellem 2005 og 2013.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Nyt DM løb venter på Ib Kragh

Annonce