Annonce
Chefredaktøren anbefaler

Fik du sendt et spørgsmål til Mette Frederiksen?

Chefredaktør Lene Vestergaard, Horsens Folkeblad. Foto: Morten Pape
Som læser af Horsens Folkeblad er du med i en stor familie.
Annonce

Horsens: Som lokal avis er vores fokus altid rettet mod lokale nyheder. Så mange som muligt. Men ofte - og ikke mindst under coronakrisen - er de nyheder, der optager os allermest, nogle, der rækker ud over Horsens og omegn. De er vigtige ikke bare for os, der bor i Hornsyld, Hatting og Hundslund, men for alle i Danmark.

Som nu minkskandalen, klimaet, EM i håndbold og demente i isolation.

Det var nogle af emnerne, da Avisen Danmark onsdag fik besøg af statsminister Mette Frederiksen. Alle læsere fra de 14 dagblade i Jysk Fynske Medier - og dermed også alle, der læser Horsens Folkeblad - blev på forhånd inviteret til at sende spørgsmål ind.

Jeg håber, du benyttede dig af muligheden. Ellers har du stadig chancen for at se svarene på video - og glæde dig over, hvad der kan komme ud af at være medlem af en stor familie som Jysk Fynske Medier.

Vært var Avisen Danmarks politiske redaktør Thomas Funding, som du måske kender fra den ugentlige podcast "Politik med Funding & Løvkvist". Gør du ikke, kan jeg varmt anbefale den, hvis du interesserer dig for dansk politik.

Pas godt på hinanden - også i julemåneden.

Hvor meget kan en statsminister holde til?

Avisen Danmarks politiske redaktør Thomas Funding var vært, da statsminister Mette Frederiksen var gæst ved læsermødet i Odense. Foto Birgitte Carol heiberg

Der blev stillet mange gode spørgsmål til Mette Frederiksen onsdag aften. Hvor meget kan man holde til som statsminister - og ikke mindst som menneske, lød et af dem. Og et andet: Kan jeg begå en forbrydelse og slippe for straf via min uvidenhed?

Se udvalgte spørgsmål til statsministeren

Se videoen fra onsdag aften

Stilheden fra de tomme bure overdøver alt

Helle og Preben Jakobsen har aflivet alle deres mink og står nu tilbage med tomme haller. Foto: Morten Pape

Aflivningen af samtlige mink i Danmark rammer ikke kun minkavlerne. Det er hele familien, der bliver sendt til tælling, som man kan læse i historien om familien Jakobsen.

Vi bliver aldrig de samme igen

Mød syv coronasmittede

Anders Hedegaard blev smittet med coronavirus af sin far, men selv havde han overhovedet ingen symptomer. Foto: Elisabet D. Hyttel

Alle kan blive ramt af coronavirus, også selvom man overholder restriktionerne og tager sine forholdsregler. Avisen har talt med syv coronasmittede fra Hedensted Kommune om deres oplevelse med virussen.

Dansen med corona

Uh, hvor ville en sejr lune

VB møder AC Horsens søndag. Arkivfoto:Yilmaz Polat

AC Horsens har ikke fået den bedste start på sæsonen for at sige det mildt. Holdet er sidst i Superligaen, men måske kan arvefjendeopgøret mod Vejle Boldklub på søndag på Casa Arena Horsens kan blive det vendepunkt, som klubben leder efter.

Had er et stort ord, men...

En juleudstilling kan noget helt særligt

For tredje gang har Bente Laursen været med bag juleudstillingen på Nørre Vosborg ved Holstebro. Foto Erling Laursen

Har du mod på en historie om, hvordan et fællesskab om et spændende projekt kan gøre en stor forskel for en person, så skal du læse Bentes historie.

Bente fik bugt med depressionen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Gammel og mangelfuld gadebelysning i Horsens: - Man burde udskifte det hele i et hug

Horsens

Kraftige anklager om svigt af børn og familier: Ankestyrelsen overvejer tilsynssag mod Horsens Kommune

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce