Annonce
Sport

FHK storsejrede over kriseramte Odder og lever videre i 1. division

Fredericia HK vinder 26-18 over Odder i 1. division. Foto: Morten Pape

FHK vandt med 26-18 over Odder og har dermed reddet livet i 1. division. Odder er stadig under stregen.

Fredericia/Odder: Fredericia HK vandt med hele 26-18 over Odder Håndbold i lørdagens vigtige kampe i 1. division.

Dermed er FHK stadig at finde i 1. divisions den kommende sæson. Odder er stadig på en af de grimme pladser, der giver nedrykningsspil.

Begge hold brændte i de første 30 minutter alt for mange oplagte muligheder, og lægger man dertil, at bolden blev smidt væk masser af gange, fik vi en uskøn halvleg.

Dommeren var samtidig fløjetelysten og stangede hele fem udvisninger ud. Det hjalp ikke på kampens rytme.

Anders Munch fra FHK fik forholdsvis hurtigt tre udvisninger, og måtte finde sig i at se resten af kampen fra tilskuerpladserne.

Odder lignede dog det hold, der havde mest tur i det, da de to mandskaber gik i omklædningsrummet. Gæsterne var foran med 10-9.

Annonce

FHK tager kampen

Efter pausen stod det ret hurtigt klart, at Fredericia HK ville vinde kampen. Hjemmeholdet stod glimrende i forsvaret og skruede ned for antallet af misbrugte muligheder. Samtidig begyndte FHK at praktisere et syv mod seks-angreb, og det fik udeholdet aldrig styr på.

Odder blev ved med at brænde og lave underlige fejl, og derfor blev der ret hurtigt etableret en føring på fem mål til hjemmeholdet. Den gode fornemmelse, som Odder stod med i pausen, var dermed ret hurtigt elimineret.

Derfra var det mere et spørgsmål om sejrens størrelse end om kampens udfald. Jakob Mikkelsen brillerede for hjemmeholdet med flere fantastiske scoringer fra distancen, mens Nikolaj Læsø gjorde hvad han kunne for at holde Odder i live.

Til sidst vandt FHK dog med hele 26-18 og dermed er klubben med sikkerhed at finde i 1. division endnu en sæson.

Odder? Der er god grund til bekymring. Klubben er fortsat at finde på en af de pladser, der giver slutspil om nedrykning.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce