Annonce
Fredericia HK

FHK's svenske playmaker håber at blive klar til mandag

Svenske Victor Skillhammar sad ude af opgøret mod KIF med en forstuvet venstre ankel. Han satser på at blive klar til kampen mod Nordsjælland. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Victor Skillhammar måtte udgå af træning med en forstuvet ankel i fredags, og den var stadig hævet, da hans holdkammerater trænede onsdag eftermiddag. Han håber at være klar til kampen mod Nordsjælland mandag.
Annonce

Fredericia: Fredericia HK manglede en vigtig brik i sin trup, da holdet storsejrede over KIF Kolding i lørdags. Den svenske playmaker Victor Skillhammar kom humpende ind i hallen på krykker, og onsdag sad han på en kondicykel og kiggede på, mens holdkammeraterne trænede.

- Det er en forstuvning, og foden er stadig hævet. Men jeg tror på, at jeg kan spille mandag mod Nordsjælland. I går kunne jeg ikke gå - det kan jeg i dag, så det går fremad, siger svenskeren.

Skaden kom under en helt normal træningsøvelse, hvor svenskeren sprang, spillede en medspiller og landede med et vrid. Lørdag lignede hans fod noget, der burde sidde på en elefant. Allerede tre dage senere, var hævelsen faldet markant. Han tog strømpen af for at vise foden frem, og ganske rigtigt var den hævet, men slet ikke på samme vis som kort efter skaden.

- Jeg håber på, at jeg kan være med mandag og igen onsdag i Aalborg. For så kommer der en landsholdspause, og det vil være irriterende for mig, at sidde ude fra nu af og indtil 1. november, siger Victor Skillhammar.

Når FHK har mødt Aalborg den 16. oktober, spilles den næste kamp først den 1. november.

Jeg håber på, at jeg kan være med mandag og igen onsdag i Aalborg. For så kommer der en landsholdspause, og det vil være irriterende for mig, at sidde ude fra nu af og indtil 1. november.

Victor Skillhammar, svensk playmaker i FHK

Annonce

To forskellige spillere

FHK's cheftræner Jesper Houmark har også en forventning om, at Victor Skillhammar bliver klar. Han har set masser af forstuvninger i sin tid som håndboldtræner.

- Meget kan lade sig gøre på en op-tapening, siger cheftræneren.

Lørdag mod KIF savnede FHK ikke svenskeren, for i hans sted dominerede Kristian Stoklund totalt og blev kampens helt store oplevelse med sine otte mål. Han spillede samtlige offensive minutter men ingen defensive.

- Stoklund var netop god, fordi vi har brugt bredden hele sæsonen. Lad os nu sige, at vi havde brugt Victor som første-playmaker hele sæsonen, mens vi ikke havde givet Stoklund spilletid. Så havde han netop ikke været klar til at gå ind og levere sådan en præstation. Og omvendt, siger Jesper Houmark.

- En af målene med at bruge bredden er netop, at vi på den måde holder alle mand klar, siger cheftræneren.

Rent taktisk undervejs i en kamp er der også noget væsentligt ved at have Victor Skillhammar med i opgøret mod Nordsjælland.

- Han er gennembrudsspilleren, hvor Stoklund er skytten. Det giver os flere strenge at spille på, siger Jesper Houmark.

På den måde virker konstellationen som den, klubben havde i sidste sæson med Frederik Krarup og Kristian Stoklund - bortset fra at svenske Victor Skillhammar ligner en noget stærkere spiller end Krarup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Så er det nu, det gælder

Ikast-Brande

Personbil brød i brand

Horsens

Er mundbind falsk sikkerhed?

Annonce