Annonce
Fredericia HK

FHK og Kolding duellerer om rutineret målmand

JFMNORMAL - Tim Winkler, Ribe-Esbjerg HH (1) 19.08.2017. Århus Håndbold. Ribe-Esbjerg HH, resultat: 29-31. Træningskamp. Foto: OLE NIELSEN
Fredericia HK leder efter en målmand, og klubben forsøger ifølge en troværdig kilde at lave en aftale med Ribe-Esbjergs Tim Winkler. Men der er konkurrence fra Kolding.
Annonce

Fredericia: Målmandsposten skal styrkes, hvis Fredericia HK skal tage springet fra bunden af ligaen og op i toppen. Ifølge pålidelige Jydske Vestkysten, forsøger klubben at lande en aftale med Ribe-Esbjergs 33-årige målmand Tim Winkler, der er en profil i ligaen.

Men det bliver ikke let, for KIF Kolding er også ude efter den rutinerede målmands signatur.

KIF har allerede forstærket sig på målmandsposten frem mod næste sæson med tilgangen af Agust Eli Björgvinsson, der kommer til fra den svenske klub Sävehof. Og klubben vil gerne, ifølge Jydske Vestkysten, præsentere Tim Winkler også.

Men der er konkurrence fra FHK, og lige nu er det uvist, hvilken af de to klubber, der lander Tim Winkler. FHK er dækket ind på målmandsposten med Emil Tellerup og Jimmi Andersen, men denne sæson har vist, at der skal mere kvalitet til mellem stængerne, hvis klubben skal lykkes med sin mission om at lande i top-6.

Til den mission ligner Tim Winkler et perfekt cast. Han har stået på 28,9 procent i 17 spillede kampe denne sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ikast-Brande

Byguider i Brande er klar

Debat

Pandemier. Det er vores egen skyld

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce