Annonce
Fredericia HK

FHK hapser en ung fløj i Århus

Mads Emil Lenbroch skifter til FHK til sommer. Den unge fløjspiller er 193 centimeter høj og kan også spille back. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Fredericia HK har skrevet kontrakt med den 19-årige ungdomslandsholdsspiller Mads Emil Lenbroch. Han forstærker klubbens venstre fløj.

Fredericia: Endnu en spiller skifter til Fredericia HK i næste sæson. Torsdag eftermiddag præsenterede klubben den 19-årige fløjspiller Mads Emil Lenbroch som ny mand i den røde trøje.

Han har skrevet under på en kontrakt, der løber i tre år. Han kender klubbens trænerteam, Jesper Houmark og Ole Damgaard, som han har arbejdet sammen med som henholdsvis ungdomsspiller i Århus og som spiller på ungdomslandholdet.

- Det bliver mega fedt. Klubben har et projekt, der tiltaler mig med et godt træningsmiljø, hvor jeg kan udvikle mig, siger den unge fløjspiller i en pressemeddelelse.

Han måler 193 centimeter og vejer 87 kilo, så han er en stor fløj. Det betyder, at han både kan spille som helt klassisk fløj men også bruges som bagspiller. Ligesom man har set det med Kasper Young, der spiller på højre fløj. - Jeg kan dække toer i forsvaret, og så kan jeg gå ind i banen og skyde på mål, da jeg i nogle af mine ungdomsår var bagspiller, siger Mads Emil Lenbroch.

Annonce
Jeg oplevede en vild stemning. Det bliver fedt at løbe på banen med den opbakning i ryggen.

Mads Emil Lenbroch om opbakning i thansen Arena

Hvem trækker nitten?

Med tilgangen af Mads Emil Lenbroch vil FHK stå med tre venstre fløje til næste sæson: Martin Bisgaard, Marcus Rahbek og Mads Emil Lenbroch.

Martin Bisgaard er en profil på holdet og en fastgroet del af FHK's formation, og han kommer også til at få mange minutter i næste sæson.

Så er spørgsmålet, hvem af Marcus Rahbek og Mads Emil Lenbroch der trækker nitten. Ifølge klubbens direktør Thomas Larsen kan en udleje af den nye fløjspiller komme på tale.

- Det kan være, at Mads bliver sendt på ”græs” i en kortere periode, inden han skal i aktion i FHK, men det må tiden vise, siger Thomas Larsen.

Hvis Lenbroch imponerer og overhaler Marcus Rahbek indenom, ligner det et exit til den hjemmeavlede venstrefløj til sommer. Han har ikke spillet ret meget for klubben på grund af Martin Bisgaards dominans, og han har blot scoret 10 mål i denne sæson.

Mads Emil Lenbroch står noteret for 24 U18-landskampe med 74 mål til følge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Danmark

Liveblog: Tre gange flere end normalt meldte sig ledig fredag

Annonce