Annonce
Fredericia HK

FHK-direktør om målmandsrygte: Det er en and

Der florerer rygter om, at Ribe-Esbjergs målmand Tim Winkler er på vej til FHK, men det afviser FHK-direktør. Arkivfoto: Foto: Ole Nielsen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Fredericia HK kommer ikke til at lave en aftale med Ribe-Esbjerg-målmand Tim Winkler. Klubben leder faktisk slet ikke efter en målmand.

Fredericia: Da Fredericia HK vandt over KIF Kolding mandag aften, stod målmand Jimmi Andersen en fremragende kamp.

Der har floreret et rygte om, at Ribe-Esbjergs målmand Tim Winkler var centrum i en duel mellem FHK og KIF Kolding. Det rygte passer ikke, påpeger FHK-direktør Thomas Larsen.

- Nu svarer jeg helst ikke på rygter, for begynder man på det, kan man snart ikke gøre andet. Men jeg gør en undtagelse her. Rygtet om Tim Winkler har ikke noget på sig. Vi har end ikke været i kontakt med ham, så det må siges at være en and, lyder det fra Thomas Larsen.

Fredericia HK har to målmand i førsteholdstruppen, Jimmi Andersen og Emil Tellerup. Jimmi Andersen står efter gårsdagens kamp med en redningsprocent på 32 i snit, mens Emil Tellerup har en redningsprocent på 31 i snit. De er henholdsvis nummer 28 og 30 i ligaen målt alene på redningsprocent.

Hvis klubben skal tage springet op i top-6, kunne man fristes til at sige, at den skal bruge en målmand, som hører til i toppen af rækken. Men FHK er ikke på udkig efter en målmand.

- Vi er tilfreds med de målmænd, vi har, og vi leder ikke efter en ny målmand, siger Thomas Larsen.

Hvem der efterhånden er nummer et i klubbens målmandshierarki er svært at spå om. Jimmi Andersen var klubbens bedste spiller i oprykningssæsonen, og han begyndte som førstevalg i åbningskampen mod GOG.

Men her stod Emil Tellerup glimrende, og derfor kom han foran i køen. Efter kampen mod Kolding, hvor Jimmi Andersen var en af banens lysende spillere, er de to formentlig sidestillede.

Rygtet om Tim Winkler har ikke noget på sig. Vi har end ikke været i kontakt med ham.

Thomas Larsen, direktør for FHK

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Danmark

Liveblog: Tre gange flere end normalt meldte sig ledig fredag

Østjylland

Mængden af unge corona-patienter overrasker sygeplejerske: - De yngre patienter er virkelig bange

Annonce