Annonce
Østjylland

Festugeboss er tavs om aflysning

Festugedirektør Rikke Øxner havde torsdag ikke tid til at orientere pressen om konsekvenserne af aflysningen af Aarhus Festuge 2020.
Spørgsmålene trænger sig på efter aflysningen af Aarhus Festuge. Men festugens chef havde torsdag ikke tid til at tale med pressen.

Aarhus: Præcist hvilke arrangementer er aflyst? Og hvordan får jeg mine penge tilbage?

Den slags spørgsmål står næsten i kø, efter at borgmester Jacob Bundsgaard ved frokosttid torsdag meddelte, at Aarhus Festuge 2020 er aflyst.

Men svarene lader vente på sig, for festugeboss Rikke Øxner var hele torsdagen umulig at træffe. Via sin pressetjeneste lod hun Århus Stiftstidende forstå, at hun havde travlt med at orientere medarbejderne om situationen.

Festugechefens prioritering betyder, at en del - vigtige - spørgsmål indtil videre er ubesvarede.

Præcist hvilke arrangementer er eksempelvis aflyst?

Er det kun dem, som Aarhus Festuge selv står bag? Eller ryger der andre med i faldet? Så vidt avisen forstår, vedrører aflysningerne ikke de forestillinger, som byens kulturinstitutioner selv står bag. Men vi ved det ikke med sikkerhed. For festugedirektøren ville ikke tale med pressen torsdag.

Vi ville gerne spurgt hende om festugens økonomi. Masser af mennesker må formodes at have forudbetalt til arrangementer, som nu bliver aflyst. Er det korrekt? Og hvordan skal folk få deres penge tilbage?

Ja, kan de overhovedet få dem tilbage?

Svarene må vi vente med, til Rikke Øxner får tid til at besvare spørgsmål. Det vil efter det oplyste ske i løbet af fredagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce