Annonce
Erhverv

Festudlejer har telefonstorm: Der er tydeligvis nogle, der trænger til at holde fest

Louise Adsbøl og Christian Jensen glæder sig over, at forsamlingsforbuddet lempes, men visheden er lige så vigtig, fortæller Louise Adsbøl. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Louise Adsbøl og Christian Jensen, som udlejer al slags udstyr til private fester, har haft en død forretning siden efteråret, og de mange reservationer til fester i løbet af forår og sommer har været med forbehold.

Horsens: Dagens første opkald kom præcis klokken 8, da Louise Adsbøl åbnede for forretningstelefonen i Centrum Serviceudlejning, fortæller hun.

Sammen med sin mand Christian Jensen driver hun firmaet på Bollervej, der udlejer telte, borde, stole, service, fadølsanlæg, musikanlæg og meget mere, der hører sig til fest.

- Opkaldene kommer nu i lind strøm, og mailboksen er allerede fyldt med mails fra kunder, som nu kan se frem og tør at booke, siger hun.

Annonce

Natten til fredag blev politikerne enige om de næste faser af genåbningen, herunder en udfasning af forsamlingsforbuddet, og den nyhed var god at vågne til, fortæller Louise Adsbøl.

- Nu har vi datoer og antal på, så vi kan begynde at planlægge noget. Det betyder rigtig meget, fastslår hun.

Fra forbehold til vished

Forretningen har periodevis været ramt siden coronaens indtog sidste forår, og fra efterårsferien og frem har forsamlingsforbuddet lammet den helt, fortæller Louise Adsbøl.

- Vi har haft mange reservationer i kalenderen til fester henover sommeren - men allesammen med forbehold. Der er også nogle allerede i maj, som nu kan gennemføres, og det er der helt sikkert nogle, der er glade for, siger hun.


Mens vi har snakket, er der tre-fire stykker, der har prøvet at ringe, så der er tydeligvis nogle, der trænger til at holde fest.

Louise Adsbøl


Den verserende usikkerhed har for længe siden fået Centrum Serviceudlejning til at indføre særlige coronavilkår for kunderne, så de trygt har kunnet reservere til festen uden at stå med risikoen, hvis den måtte aflyses på grund af restriktioner.

Louise Adsbøl lægger ikke skjul på, at lempelserne og især visheden omkring den også har kæmpe betydning for forretningen, som hun og hendes mand driver.

Annonce

Ud af boksen med juletræer og nytårskrudt

Parret har ikke modtaget kompensation, fordi de ikke har været tvangslukket og dermed falder ned mellem to stole, forklarer hun.

- Vi har solgt juletræer til jul og nytårskrudt til nytår. Vi har måttet tænke ud af boksen for at klare os igennem, og heldigvis har vi også en helt anden forretning, hvor vi udlejer maskiner som gravemaskiner og lignende. Det har gjort, at vi har kunnet holde skindet på næsen, siger hun.

- Det allervigtigste er, at der nu er en afklaring på hele situationen. Det er mega positivt, siger Louise Adsbøl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Megascope: Vi holder åbent, til vi får et påbud om at lukke

Horsens

Se videoen: Borgmester om nedlukning - Jeg er ærgerlig og ked af det

Horsens

Få overblikket: Disse skoler og institutioner i Sønderbro Sogn kan blive ramt af nedlukningen

Horsens

Se kortet: Så mange skal være smittede, før dit sogn lukker ned

Annonce