Annonce
Odder

Usikkert om Tunø Festival vender tilbage: Festivalregnskab lader vente på sig

Dette års festival bød ikke på det bedste vejr. Alligevel fandt 850 gæster vej til teltene ved Tunø Havn. Foto: Kim Haugaard

Tunø: Det bliver ikke lige med det samme, at bestyrelsen bag Tunø Festivalen går ud med, hvordan regnskabet for dette års festival ender og om, hvorvidt man regne med en festival igen til næste år.

Det oplyser kasserer Helle Trolle, der stadig modtager regninger fra festivalens mange leverandører - og så længe de ikke er betalt, kan man ikke skrive noget endelig tal på bundlinjen.

- Det endelige regnskab skal først være færdigt 30. september, så folk må væbne sig med tålmodighed, siger kassereren, der heller ikke vil gætte på, om der bliver tale om over- eller underskud.

- Jeg kan kun oplyse, at vi endte med at få solgt cirka 850 billetter, og det er vi ret godt tilfredse med. De 200 af dem blev solgt ved indgangen, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Jysk bygger om: Genåbner på fredag

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Annonce