Annonce
Horsens

Festivaler fylder Horsens: Masser af liv takket være de frivillige

Middelalderfestivalen er en af de store arrangementer, der kræver mange frivillige. PR-foto
Kommunen står for flere store arrangementer i løbet af sommeren i Horsens, men de vil aldrig blevet til noget, hvis ikke de frivillige vil være med.
Annonce

Horsens: Sommeren i Horsens byder på både en middelalderfestival, en teaterfestival og to musikfestivaler, og det er alt sammen med til at skabe liv i byen og tiltrække masser af gæster. Men for at festivalerne overhovedet kan blive til noget, kræver det, at mange frivillige vil give en hånd med.

- De frivillige gør en kæmpe indsats for kulturen i Horsens. Uden dem kunne vi slet ikke løfte så mange store arrangementer, som vi gør i kommunen, fortæller kultur- og eventchef i Horsens Kommune, Lasse Schuleit, i en pressemeddelelse.

Det er Horsens Kommune, der, sammen med en række samarbejdspartnere, er arrangør af festivalerne, og lige siden Landsstævnet i 1990 satte gang i Horsens' udvikling som kultur- og eventby, har de frivillige spillet en helt særlig rolle i den måde, man skaber de store kulturarrangementer i kommunen.

- De frivillige kræfter spiller også en stor rolle i mange af vores samarbejdspartneres arrangementer - for eksempel Rock i Lunden og de store koncerter. Og så må vi heller ikke glemme, at der er rigtig mange arrangementer og fritidsaktiviteter i løbet af hele året, som bliver planlagt og afviklet udelukkende af frivillige kræfter - både i Horsens midtby og rundt omkring i kommunens mindre lokalsamfund. Det er en måde at skabe liv og engagement i det lokale kulturliv, som jeg synes, vi kan være stolte af her i Horsens, siger Lasse Schuleit.

Der er som regel altid plads til frivillige, man kan se en oversigt med informationer og tilmelding på kommunens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Unge færdige med første uddannelsestrin

Annonce