Annonce
Skanderborg

Festival jubler over Lukas Graham og lune Larsen

Sølund Festival er en kende stolt over, at det igen i år er lykkedes at få Lukas Graham på plakaten. Især da han kun giver yderligere en festivalkoncert i Danmarki år. "Det er godt booking-arbejde," siger Lasse Mortensen. Arkivfoto

Festivalen oplever, at opbakningen til 'den gode sag' har trukket endnu flere støtter til.

SKANDERBORG: Festivalledelsen Sølund Musik Festival glæder sig over, at så mange støtter op om festivalen, der hvert år trækker mange udviklingshæmmede til byen.

Støtten er ikke blevet mindre efter, at festivalen de seneste år er gået forrest i kampen for at få lempet reglerne, så udviklingshæmmede igen får større mulighed for at bruge deres egne penge til aktiviteter i fritiden, hvor de har brug for at have en kendt ledsager med.

Da der viste sig et flertal i Folketinget for at ændre reglerne, væltede det ind med rosende hilsener til festivalen på Facebook.

- Der er sågar folk, der har sendt os blomster, og mellem 200 og 300 skrev til os på Facebook. Vi har fået lavet så meget positiv larm, at vi er et rigtig godt brand i dag. Vi er nogle, folk godt vil blive set sammen med. Derfor omorganiserer vi os i år, så vi blandt andet får en kommunikationschef og mere styr på kommunikationen om festivalen, siger festivalforeningens formand, Lasse Mortensen.

På musiksiden har bookerne også oplevet stor opbakning.

Lukas Graham, der første gang optrådte på Sølund Musik Fstival i 2016, giver kun to festivaljob i Danmark år. Det ene er på Tinderbox, det andet er på Sølund Festival.

- Vi er også superglade for, at vi har fået en aftale med Kim Larsen. Han har haft 31 udsolgte koncerter i efteråret og vinteren, og de var udsolgt på otte dage. Alle vil have ham, så vi er rigtig glade for, at han er hos os i år. Han har jo spillet her masser af gange. Det samlede flotte musikprogram, vi kan præsentere i år, afspejler, at der banker et stort socialt hjerte i den danske musikbranche, siger Lasse Mortensen.

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce