Annonce
Horsens HK

Fest og farver ved HH's sidste kamp

Charlotte Bisser var med til at løbe Hadsten over ende med fem scoringer. Foto: Ole Nielsen
Horsens Håndboldklubs kvinder blev fejret efter alle kunstens regler, da de lammetævede Hadsten med 14 mål foran 402 tilskuere.
Annonce

Horsens: Fest, farver og høj musik prægede Horsens Håndboldklubs sidste hjemmekamp mod Hadsten foran 402 tilskuere.

HH-kvinderne blev hyldet efter alle kunstens regler for oprykningen til ligaen, og det blev samtidig den sidste kamp på 1. divisionsniveau med en knusende sejr på 32-18.

Fra næste sæson venter HH helt anderledes modstand.

Marie-Louise Sundgaard, Charlotte Bisser, Emily Baunsgaard, Steinunn Hansdottir og Camilla Madsen førte an i målfesten mod Hadsten, mens de normale målskytter Amanda Brogaard, Camilla Sommer og Sofie Fynbo holdt sig i baggrunden.

HH'erne løb Hadsten over ende fra starten med føringer på 5-0 og 11-1.

Dermed var kampen afgjort, og selv om Hadsten fik reduceret en del undervejs, havde HH igen nogle serier, hvor de scorede striber af mål og vandt med 14 mål i alt.

HH-spillerne bliver sendt på knap tre ugers sommerferie i den kommende uge, men allerede 29. april er de tilbage på træningsbanen.

I den perioder håber HH også at finde de tre forstærkninger, holdet sukker efter, sammen med den langtidsskadede Nadja Lærke Jensen, der spillede ligahåndbold i Skive under Ryan Zinglersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce