Annonce
Horsens

Fem lokale på bokselandsholdet mod Sverige

Morten Givskov har et bildæk om maven og skal smide 10 kilo før landskampen mod Sverige 12. september. Foto: Charlotte Adsbøl.
Sebastian Terteryan debuterer på landsholdet mod Sverige i Vejle 12. september,

Vejle: Landstræner Thomas Kyø har udtaget bokselandsholdet til landskampen mod Sverige 12. september i Vejle.

Der er ikke færre end fem boksere fra Vejle og Horsens med på landsholdet.

De fem er brødrene Nikolai og Sebastian, Jacob Bank, Patrick Lika og Morten Givskov.

Der er debut til Sebastian Terteryan, der i modsætning til sin bror Nikolaj ikke var med mod Tyskland i Vejle i sidste sæson.

Kampene bliver:

Supersværvægt: Morten Givskov, BK Vitus Horsens, mod Kevin Järlinge.

Sværvægt: Patrick Lika, BK Wedala, mod Viktor Olsson.

Letsværvægt: Amre Allman-Lindon Nuha.

Mellemvægt: Jacob Bank-Adam Charfor.

Weltervægt: Sebastian Terteryan, BK Wedala-Adel Belalia.

Letweltervægt: Nikolai Terteryan, BK Wedala-Hampus Broman.

Letvægt: Frederik Lundgaard, Pandrup-Nebil Ibrahim..

Kvinder:

Fluevægt: Amalie Manich-Tove Lundberg.

Fjervægt: Melanie Mortensen-Stephanie Thour.

Letweltervægt: Ditte Frostholm-Agnes Alexiusson

Desuden bokses to U19-kampe med Elias Idrissi, søn af den gamle danske mester Rachid Idrissi, som også var med i træningslejren, og Ilias Warriach.

- Jeg håber på uafgjort i landskampen, siger landstræner Thomas Kyø. Vi har haft flere af bokserne samlet i Vejle i denne uge, og i dag er de her alle sammen.

- Jeg har ikke set Morten Givskov siden OL-kampen i London i marts, men brødrene Terteryan har været her hver eneste gang. Vi arbejder meget på at gøre dem atletiske. De har haft mange forskellige trænere. Nu holder jeg et vågent øje med dem hele tiden og sørger for, at de laver alt det, jeg beder dem om.. De skal ganske enkelt lære at træne rigtigt, siger landstræneren.

Thomas Kyø er flyttet til Vejle og er til stede under alle træninger.

Annonce

Skal smide 10 kilo

Morten Givskov har holdt pause siden marts og har kun løbetrænet og trænet en smule hjemme hos sin træner Tor Claxton, mens BK Vitus er flyttet fra Industrikvarteret til Forum Horsens.

- Jeg vejer 120 kilo og har et væddemål med min far om, at jeg skal ned på 110 kilo inden landskampen, siger Morten Givskov. Jeg har en måned. Det skal kunne lade sig gøre.

- Jeg er inde i en god periode med masser af sejre, og det skal følges op. Min store skræk er, at OL bliver udsat endnu engang på grund af corona. Jeg skal bokse kvalifikationskamp mod en franskmand, hvor jeg har revanche til gode, og jeg tror på sejr. Jeg vandt turneringer i Ungarn og Tyrkiet, og jeg besejrede en englænder i Horsens. Jeg kan have stor glæde af at træne med Patrick Lika i boksecentret i Vejle, og jeg skal nok rette mig efter landstræneren og komme meget mere til hans træninger. Jeg har lige fået ændret mine arbejdstider, så jeg har fri på hverdage, men skal arbejde fredag og søndag. Det betyder dog også, at jeg ikke kan tage kampe med kort varsel på grund af mit arbejde, siger Morten Givskov, der forventer familieforøgelse 22. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Par tog til Tyskland for at blive klippet: Har fået nok af politisk formynderi

Annonce