Annonce
forside

Fem har meldt modeshow-fup til politiet

Modeshowet var stort anlagt, men flere føler sig snydt af en af standene. Foto: Hans Jørgensen

Sydøstjyllands Politi går nu i gang med at finde frem til det firma, som flere personer har anmeldt for at trække store beløb på deres betalingskort.

Skanderborg: En håndfuld personer har kontaktet politiet, efter de i sidste uge var med til et stort anlagt modeshow i Fælleden i Skanderborg. Alle fortæller den samme historie.

- Vi har fået en række anmeldelser fra en række forurettede, som har købt varer for et mindre beløb. De foretager handlen med dankort på en terminal, der angiveligt er i stykker. Så de kan ikke se det beløb, der bliver trukket. Og bagefter finder de ud af, at der er trukket et noget større beløb, end der er aftalt, siger politikommissær Torben Rungstrøm-Simonsen.

Han arbejder i afdelingen for økonomisk kriminalitet ved Sydøstjyllands Politi, som vil undersøge sagen.

Ifølge Lokalavisen Skanderborg drejer det sig om svindel for op mod 100.000 kr. mod en række kvinder, som alle har brugt mindre beløb i en outlet-butik.

Torben Rungstrøm-Simonsen bekræfter, at der i et af forholdene er blevet hævet 10.000 kr., men kan ikke sige noget om det samlede beløb.

- Vi er i den indledende fase, og jeg har ikke set anmeldelserne endnu. Vi skal i dialog med de forurettede og efterforske sagen, men jeg kan ikke sige noget om, hvornår vi går i gang, fortæller Torben Rungstrøm-Simonsen.

Modeshowet blev arrangeret af et udenbys firma, og billetterne blev bl.a. annonceret til salg i Lokalavisen Skanderborg for 250 kr. På hjemmesiden Sweetdeal.dk blev der annonceret med billetter til en specialpris på 350 kr. og en normalpris på 1085 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Nu er det da helt sølle med cafeen på Kildebakken

Læserbrev: I Horsens Posten fra tirsdag 7. januar kan vi læse, at "herreværelser skal få enlige, ældre mænd ud over dørtærsklen". Det må siges at være et godt initiativ, som de fleste af os vel kan støtte op om. Når jeg alligevel ikke klapper overstadigt i mine små hænder, skyldes det, at den slags har eksisteret før uden at være organiseret af velmenende mennesker i Ældre Sagen og provstiet. For 16-17 år siden lukkede FOF Rosing Ræderske et hold i bogbinding. Prisen steg, og derfor var der et stort frafald, som resulterede i, at det ikke kunne fortsætte. Vi, der var tilbage, flyttede på Kildebakken og fortsatte som aktiveringsgruppe. Det var et rart sted at komme, og navnligt cafeen i kælderen var en succes. Priserne var rimelige, og der kom mange, som spiste deres mad dér hver dag. Der var flere faste grupper, som helt spontant var blevet dannet uden behov for organisering eller tilskud. Det sluttede brat, da priserne et par år senere blev sat op. Pludselig havde mange ikke råd mere. Der blev tomt, og jeg tvivler på, at den merfortjeneste, der var stipuleret, blev til noget. Nogle år senere blev så madlavningen centraliseret, og så var der heller ikke nogen madduft til at bygge forventningerne op. Vi på de forskellige hold kunne dog stadig få vores eftermiddagskaffe. Efter at have holdt et par års pause er jeg nu tilbage på Kildebakken; men nu er det da helt sølle med cafeen. Vi kan ikke længere købe eftermiddagskaffe, men må selv sørge for at lave den. Det er stadig et hyggeligt indslag i vores eftermiddag, men vi plejede at købe et stykke lagkage til. Nu står den så på småkager. Mon ikke vore politikere burde se på, om det ikke kunne betale sig at genoplive den gode gamle cafe, som gav så mange mennesker en stor glæde ved at mødes hver dag eller et par gange om ugen? Det kræver naturligvis en tid for at kunne fungere igen, men hvor ville det dog være dejligt.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];