Annonce
Navne

Fem fik et legat til dimission på Learnmark Business

Legatmodtagerne Line Kjær Hansen, Lærke Muhlig Kikkenborg, Søs Karoline Bjerremann Sørensen, Line Nepper Rodsted og Simon Mathias Elkjær Hvilsom. Foto: Learnmark Horsens

Horsens: Blandt årets 133 dimittender fra EUX-Business og EUD-Business på Learnmark Business i Horsens fik fem et legat.

Derudover blev 36 kontorelever, der har bestået deres fagprøve, fejret til dimissionen. De færdiggør i løbet af de næste måneder deres uddannelse. En af dem fik en pris.

Søs Karoline Bjerremann Sørensen, Simon Mathias Elkjær Hvilsom og Line Nepper Rodsted fik alle et Learnmark Business-legat på 1000 kr.

Legatet gives til en elev, der f.eks. har været en særlig god kammerat, en, der har udviklet sig meget gennem sin uddannelse, en elev, der har været med til at sikre et godt ungdomsmiljø og/eller har været en fighter.

Lærke Muhlig Kikkenborg fik et legat på 2000 kr. fra HK Sydjylland. Legatet går til en elev, der har været aktiv i det sociale liv på skolen, en god kammerat og en elev, der har gjort en særlig indsats over for kammeraterne.

Løvbjergfondens legat på 3000 kr. blev givet til Line Kjær Hansen, der er blomsterdekoratørelev hos Brdr. Nielsen i Horsens, med begrundelsen om, at hun er en ihærdig, målrettet og dygtig elev med et stort læringsfokus. Hun har på Learnmark Business bidraget positivt til både trivslen og fagligheden i klassen, og hun er en god kammerat, der er god til at skabe rammerne for et konstruktivt gruppearbejde.

Katrine Lygum Poder, kontorelev hos Jydsk Miljø Rengøring A/S modtog årets fagprøvepris, hvor hun har haft fokus på at klarlægge og øge trivslen blandt medarbejderne i virksomheden samt øge indsatsen for fastholdelse og forebyggelse af sygefravær.

Annonce
Fagprøveprismodtager Katrine Lygum Poder og Anders Mandrup, HR- og personalechef hos Jydsk Miljø Rengøring A/S. Foto: Learnmark Horsens
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny café slår dørene op i Horsens

Annonce