Annonce
Navne

Fem år i spidsen for Østjyllands Politi: Chefen flytter vestpå

Østjyllands Politi skal have ny politidirektør, da Helle Kyndesen skifter til Midt- og Vestjyllands Politi. Foto: Mikkel Berg Pedersen
Efter knap fem år i spidsen for Østjyllands Politi, skifter politidirektør Helle Kyndesen onsdag jobbet ud med et tilsvarende i Midt- og Vestjyllands Politi.
Annonce

AARHUS: Fra 1. april skifter Helle Kyndesen kontoret på politigården i Aarhus ud med et kontor på politigården i Holstebro.

Her skal hun nemlig tage over som politidirektør for Midt- og Vestjyllands Politi, da den nuværende chef Jens Kaasgaard er gået på pension.

- Jeg har haft knap fem utrolig spændende år i Østjyllands Politi med en stor mangfoldighed af opgaver, der ud over en travl daglig drift også har omfattet flere bandekonflikter og det politimæssige ansvar for mange store arrangementer som for eksempel Europæisk Kulturhovedstad, har Helle Kyndesen tidligere sagt i en pressemeddelelse.

Hvem der skal tage over på posten i Aarhus, vides endnu ikke.

Da der endnu ikke er udnævnt en ny politidirektør i Østjyllands Politi, vil chefanklager Marian Thomsen fungere i stillingen, indtil den nye politidirektør er udnævnt og kan tiltræde.

Marian Thomsen vil også fortsat varetage stillingen som chefanklager.

Annonce

- Mange dygtige ledere

Helle Kyndesen er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1988. Fra 1988 til 1989 var hun politifuldmægtig ved Hjørring Politi, derefter fulgte et år som politifuldmægtig ved Kolding Politi og tre år som politifuldmægtig ved Varde Politi. Herefter var hun blandt andet blandt vicepolitidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi og vicepolitimester i Ringkøbing.

Hun overtog stillingen som politidirektør i Østjyllands Politi 1. august 2015. Hun kom fra en stilling som politidirektør i Sydøstjyllands Politi.

I sin tid i Østjyllands Politi har Helle Kyndesen blandt andet gennemført en større reorganisering af politikredsen og været med til at etablere politiets specialenhed, Særlig Efterforskning Vest, og det Regionale Situations- og Operationscenter i Aarhus.

- Det har været et privilegium at stå i spidsen for en politikreds med så mange dygtige ledere og medarbejdere og gode eksterne samarbejdspartnere. Dem kommer jeg alle til at savne. Men det bliver også spændende at prøve kræfter med en ny politikreds, og det glæder jeg mig til, siger Helle Kyndesen.

Annonce
Annonce
Horsens

Jonas Dal: AaB var bedre end os

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce