Annonce
Kultur

Fejringen af frivillige fortsætter

Martin Brygman var det store trækplaster ved januars frivillighedsfest. Hvem der skal underholde til festen 6. marts vides endnu ikke. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Konservative fik ikke held til at sænke prisen for frivillighedsfesten.
Annonce
Odder: Der kommer også en frivillighedsfest i 2020. Det besluttede et flertal i økonomi- og erhvervsudvalget på det seneste møde. Frivillighedsfesten fandt første gang sted i begyndelsen af 2019 som afløser for den tidligere Odder Galla. Ideen var dengang at skabe en fest, hvor kommunens mange frivillige samt årets store idræts- og kulturpræstationer bliver fejret. Det er gratis at overvære prisfesten for de 700, der får anskaffet sig en billet. Forvaltningen har holdt møde med Spektrum Odders ledelse og det er blevet aftalt, at Frivillighedsfesten 2020 skal afholdes fredag 6. marts. Inden prisuddelingen kan man ved at købe en madbillet købe sin mad hos lokale restauratører, der har lavet streetfood.
Annonce

K uenige i prisen

Der er afsat 200.000 kroner til festen. Pengene går blandt andet til underholdning mellem prisoverrækkelserne. Det er besluttet, at underholdningen skal både være en blanding af et trækplaster og lokal underholdning. Sidste år vakte ikke mindst Martin Brygman store smil frem på læberne hos de mange gæster, men der er endnu ikke sat navne på trækplastrene til 2020. Pengene til festen er finansieret af Vækstpuljen. Det Konservative Folkeparti ønsker, at Frivillighedsfejringen skal kunne holdes inden for et budget på max. 150.000 kroner, men det ønske stod partiet alene med i både børne-, uddannelses- og kulturudvalget og i økonomi- og erhvervsudvalget.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce