Annonce
AC Horsens

Fed følelse: Forløsning for dobbeltmålscorer

Jonas Thorsen scorede to gange i 3-0 sejren over Randers FC. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Jonas Thorsen havde det store smil på oven på 3-0 sejren over Randers FC.
Annonce

Randers: Jonas Thorsen er en af de store motorer på AC Horsens' mandskab. Han løber et utal af kilometer, og det ikke altid, at det er den mest synlige opgave i kampene.

Men mod Randers FC løb han med opmærksomheden med to scoringer. Målet til 1-0, der  gav ro, og målet til 2-0, der reelt lukkede kampen.

- Det er en fantastisk følelse at stå som matchvinder. Jeg var bange for, at vores mål til 1-0 ikke var nok. Vi blev presset langt tilbage, så det var forløsende at lave målet til 2-0. Derefter havde Randers ikke noget at komme med, sagde Jonas Thorsen efter kampen.

Han var selv pumpet for kræfter, og tanken blev tømt i forbindelse med målet til 2-0, da han løb med frem og kunne score oven på en halvklaring af Hallur Hanssons afslutning.

- Jeg vurderede, at jeg havde et langt løb tilbage, så det var godt, at jeg brugte det i den situation, sagde Jonas Thorsen.

- Selv om vi spillede mere tålmodigt, end vi plejer, kom vi til at bruge for meget energi på at løbe hjem. Vi havde for mange boldtab, sagde Jonas Thorsen.

- Vores varemærke skal stadig være at smadre igennem. Det var derfor, at vi vandt over FCK, FC Midtjylland og Brøndby, men vi skal også kunne spille mere klogt, og det kan vi stadig blive bedre til. Det handler om at vælge de rigtige tidspunkter i kampen og steder på banen at gøre det, sagde Jonas Thorsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Hedensted For abonnenter

Butiksdetektiv fangede fire tyve samme dag: - Det er sørgeligt, men desværre ikke overraskende

Annonce