Annonce
Sport

FCN-træner om Sulemana: Har Neymar-potentiale

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Flemming Pedersen er ikke bleg for at sammenligne Kamal Deen Sulemana med en af verdens bedste spillere.
Annonce

Kamel Deen Sulemana åbnede fredag sin målkonto i Superligaen med et flot et af slagsen.

Efter en dribletur sendte den kun 18 år gamle ghaneser køligt bolden over i det lange hjørne af målet til 2-0 i FC Nordsjællands sejr på samme cifre over Silkeborg.

Men den imponerende scoring overrasker ikke FCN-træner Flemming Pedersen.

- Kamal Deens mål var ikke nogen tilfældighed, for sådan nogle ser vi ham lave hver dag til træning, fortæller træneren.

Og lige netop Deen, der i dag spillede sin fjerde superligakamp, havde Pedersen flere rosende vendinger om, da han sammenlignede ham med selveste Neymar.

- Ham her er voldsom, fordi han er så hurtig.

- Vi taler om potentiale på højde med Neymar, og måske endda mere end det, fordi han er endnu hurtigere, siger FCN-træneren.

FC Nordsjællands midtbanedynamo Magnus Kofod Andersen scorede også sit første 3F Superliga-mål fredag, da han med et brag af et frispark sendte sit hold i front.

Det har længe været Kofods midtbanekollega Mikkel Rygaard, der har stået for de direkte frispark for FCN, men det håber 21-årige Kofod vil ændre sig lidt nu.

- Det er okay, hvis jeg ikke bliver førstevalg, men jeg tror, at jeg får den ude fra højresiden fra nu af. Så kan Rygaard og jeg deles om den, siger han.

Kofod mener ikke, at det var tilfældigt, at det første superligamål kom efter et direkte frispark.

- Jeg har øvet mig rigtig, rigtig længe på frispark lidt længere ude fra.

- Lige siden, jeg kom op i truppen, har jeg sammen med Emiliano Marcondes sparket mange frispark til træning, og efter det har jeg så trænet det med både Mathias Jensen og Mikkel Damsgaard, fortæller den unge spiller.

Flemming Pedersen var ikke overrasket over sit holds evne til at skabe chancer, men alligevel var der noget, der overraskede ham.

- Vi vidste, at mulighederne ville komme af sig selv, fordi vi har så individuelt stærke spillere.

- Men det var nu overraskende, at Kofod scorede dét mål, siger Pedersen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Horsens

Tyve stjal pengeskab fra skole

Hedensted

Gennemrodede hus under indbrud

Annonce