Annonce
Fodbold

FC Horsens sagde farvel med uafgjort

Jesper Danefeld mødes i dag med FC Horsens' formand Mogen Hansen for at drøfte trænerspørgsmålet for 2020. Foto: Ole Nielsen.
To sejre i 14 kampe var ikke nok for FC Horsens, der nu rykker tilbage i serie 1.

Horsens: FC Horsens er færdig i jyllandsserien for denne gang.

Jesper Danefelds tropper sagde farvel med 2-2 i den sidste kamp mod Ringkøbing.

Det startede fint med en føring på 1-0 efter 20 minutter på et pragtmål af Mikkel Meldgaard, der knaldede kuglen op i trekanten, og 2-0 ved Mathias Nielsen lige efter pausen, men Ringkøbing kom på 2-1 ved Johan Søndergaard Larsen efter 66 minutter og 2-2 ved Mikkel Petersen efter 82 minutter.

FC Horsens vandt bare to kampe på udebane over Ringkøbing og Hatting/Torsted og spillede fem kampe uafgjort, men syv nederlag var bare for meget.

- Vi sluttede fornuftigt. Ringkøbing skulle bruge et point, og det gjorde forskellen i de sidste 20 minutter, sagde FC Horsens-træner Jesper Danefeld.

- Vi rykker ud efter to halvsæsoner i jyllandsserien, men har brugt det seneste halve år til at give flere af de unge spillere chancen. Måske skal vi bruge et helt år i serie 1 til at finde det nye spilkoncept og finde fodfæste, men vi vil gerne hurtigt tilbage til jyllandsserien, siger han.

Jesper Danefelds aftale udløber til nytår. Han mødes mandag for at drøfte fremtiden med FC Horsens' formand Mogens Hansen. Jesper Danefeld var træner for FC's andethold i ni år, før han overtog førsteholdet, og han er indstillet på at fortsætte, da flere af de nye spillere er nogle af dem, han kender fra andetholdet.

FC Horsens-Ringkøbing 2-2 (1-0)

Jyllandsserien

Mål: 1-0 Mikkel Meldgaard (20.), 2-0 Mathias Nielsen (48.), 2-1 Johan Søndergaard Larsen (66.), 2-2 Mikkel Petersen (88.)

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Butikstyv indhentet af cyklende betjente

Leder For abonnenter

Ishockeyspiller springer ud: Var det årets sportspræstation 2019?

<p/><p>At springe ud i en sport som ishockey, som om nogen må betragtes som en mandschauvinistisk machosport, gør blot Jon Lee-Olsens handling endnu mere modig.</p>

Horsens

Kurdisk opråb på Rådhustorvet i Horsens: Stop den etniske udrensning

Annonce