Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia træner, men hvor er Sonni Nattestad?

Sonni Nattestad er endnu ikke vendt tilbage til FC Fredericia efter sommerferien. Det skyldes skader, som han bliver behandlet for at hollandske eksperter. Arkivfoto: Jesper Banke
Alle FC Fredericias spillere er tilbage på træningsbanen efter endte sommerferie på nær én: Sonni Nattestad. Han er på Færøerne, hvor han behandles af hollandske eksperter.
Annonce

Fredericia: Hvor er Sonni Nattestad?

Det spørgsmål er relevant at stille efter en uges træning i FC Fredericia, hvor den færøske stopper ikke har deltaget. Ifølge cheftræner Jonas Dal befinder han sig på Færøerne, hvor han modtager behandling for en knæskade og en skade i akillessenen.

Sonni Nattestad har tidligere fortalt, at han havde problemer med netop de to skader, hvilket var grunden til, at han aldrig kom op i omdrejninger i foråret. Grunden til, at behandlingen foregår på Færøerne er, at et hold hollandske eksperter er fløjet derop for at undersøge ham med det formål at få styr på skaderne.

- Sonni kommer til Fredericia på mandag. Det er gået langsommere med skaderne, end vi havde håbet på, siger Jonas Dal.

Sonni Nattestad har en historik. Da han var udlejet til Vejle Boldklub i 2015 kom han ikke tilbage til klubben efter endt sommerferie. Vejle Boldklub kunne ikke få kontakt med ham, hvorefter lejemålet blev ophævet. Noget tilsvarende skete i AC Horsens kort forinden, hvor han faldt i unåde med cheftræner Bo Henriksen, fordi han meldte sig syg til sæsonens sidste turneringskamp mod HB Køge.

Der er ikke tale om den samme situation i Fredericia. Jonas Dal er i kontakt med Sonni Nattestad.

- Der er ingen grund til at male fanden på væggen, påpeger Jonas Dal.

Sonni Nattestad havde ikke nogen stor første halvsæson for FC Fredericia. Den var martret af de føromtalte skader. Men han er udset til en rolle som fast mand i det centrale forsvar, såfremt han kommer op i omdrejninger.

Vi har forsøgt at kontakte Sonni Nattestad, men han har ikke svaret på opkaldene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brand på Søndergade blev seværdighed: Der har været tilskuere nok, men de kom ikke for tæt på

Horsens

Borgmester: Smittetallet stiger i Horsens - husk nu corona-retningslinjerne

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce