Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia og Jonas Dal venter stadig: Arbejdstilladelse mangler

Jonas Dal gælder sig til, at han får sine nye folk med, men foreløbig må han væbne sig med tålmodighed. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Træner Jonas Dal håber, han får klubbens kommende angriber Steven Anna med i den sidste test inden sæsonpremieren.

Fredericia: FC Fredericia venter stadig.

Klubben venter på arbejdstilladelse til angriberen Steven Anna og til midtbanespilleren Victor Ezekiel. Aftalerne for den kommende sæson er på plads, men Anna og Ezekiel må hverken spille eller træne, inden arbejdstilladelsen er i hus.

- Jeg håber, vi når at få tilladelserne, så de kan spille med på lørdag, siger Jonas Dal, træner for FC Fredericia.

FC Fredericia spiller lørdag den sidste test inden sæsonpremieren. Sidste testmodstander er Hamburger SV’s U23-hold i en kamp, der spilles på Monjasa Park i Fredericia.

- Hvis vi ikke når at få dem i kamp inden premieren, ligger der heldigvis ret tidligt en pokalkamp, som giver mulighed for at give dem noget spilletid, siger Jonas Dal.

Pokalkampen er mod serie 1-holdet Hatting/Torsted fra Horsens, og den kamp ligger onsdag 7. august - mellem anden og tredje runde i 1. division.

Annonce
Fælles for alle prøvespillerne er, at de kan rejse, hvis der opstår en eller anden mulighed for dem.

Jonas Dal, FC Fredericia-træner

Truppen syner større

I øjeblikket består FC Fredericia-truppen af 16 spillere, men den syner af flere. Det skyldes, at klubben i øjeblikket har besøg af en stribe prøvespillere.

Senest ankomne er Nikolaj Kirk, der er ejet af FC Midtjylland, men i de seneste to sæsoner spillede han på lejaftale i udlandet. Fra sommeren 2017 og halvandet år frem spillede Nikolaj Kirk i engelske Brentford, mens han tilbragte foråret 2019 i den norske klub Stabæk.

Desuden er en spiller med fortid hos blandt andre VB, AC Horsens og AGF på besøg i form af Emil Christensen. Han spiller college-fodbold i USA og er ifølge Jonas Dal med for at holde sig i gang, mens han er hjemme i Danmark.

- Fælles for alle prøvespillerne er, at de kan rejse, hvis der opstår en eller anden mulighed for dem, siger Jonas Dal og fortsætter:

- Sådan er det, så længe vi ikke kan garantere dem et eller andet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce